Don't Worry Darling
Volledig scherm
PREMIUM
Don't Worry Darling © Warner Bros

Bitse vetes, ontslagen en nu ook slechte kritieken: het liep helemaal fout op de set van Harry Styles’ nieuwe film

FILMHet moest dé hypefilm van het jaar worden, maar de eerste recensies voor ‘Don’t Worry Darling’ - de nieuwste prent van Harry Styles (28) - zijn vernietigend. De ruzies, roddels en liefdesperikelen achter de schermen zijn dan weer wél om van te watertanden… en ontaardden in een ware PR-nachtmerrie. Wat is daar allemaal gebeurd op de set?

 1. Channing Tatum opnieuw uit de kleren in trailer ‘Magic Mike’s Last Dance’
  Play
  Film
  2

  Channing Tatum opnieuw uit de kleren in trailer ‘Magic Mike’s Last Dance’

  Naakte lichamen, sensuele danspasjes ... De eerste trailer van ‘Magic Mike’s Last Dance’ gaat verder op het elan van de twee eerdere stripperfilms en dus mag hoofdrolspeler Channing Tatum zich opnieuw van z'n beste kant laten zien. Dit keer verhuist z'n personage van Miami naar Londen na een foutgelopen zakendeal en krijgt hij daarbij het charmante gezelschap van een rijke socialite, die gespeeld wordt door Salma Hayek. Opmerkelijk weetje: het verhaal van Magic Mike was losjes gebaseerd op Channings eigen ervaringen als stripper.
 2. De lat ligt hoog: brengt ‘Avatar: The Way of Water’ 150 miljoen dollar op tijdens openingsweekend?
  Film

  De lat ligt hoog: brengt ‘Avatar: The Way of Water’ 150 miljoen dollar op tijdens openings­week­end?

  De wereld telt vol ongeduld af naar de release van ‘Avatar: The Way of Water’. De verwachtingen voor de vervolgfilm zijn dan ook hooggespannen. Zo wordt er verwacht dat de prent in zijn openingsweekend zo’n 150 tot 170 miljoen dollar zal opbrengen. Dat is bovendien meteen het dubbele van de originele ‘Avatar’-film. Deze laatste moest tevreden zijn met 77 miljoen dollar.