RV/De Morgen
Volledig scherm
© RV/De Morgen

Bill Murray speelt mee in Marvelfilm: “Maar geen tweede keer”

FILMBill Murray (71), bekend van ‘Ghostbusters’, heeft onrechtstreeks bevestigt dat hij zal meespelen in de derde ‘Ant-Man’-film. “Sommige mensen zijn verbaasd dat ik voor een Marvelproject heb gekozen.”

 1. QUIZ. Eerste ‘Harry Potter’-film blaast 20 kaarsjes uit: wat weet jij nog over de magische wereld?
  Film
  2

  QUIZ. Eerste ‘Harry Pot­ter’-film blaast 20 kaarsjes uit: wat weet jij nog over de magische wereld?

  November 2001. Het is een tijd die bij veel Potterheads nog in het geheugen gegrift staat, want toen ging ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ in première. Het werd het begin van één van de meest legendarische filmreeksen aller tijden. Veel fans groeiden mee op met Harry, Ron en Hermelien en beleefden mee de magische avonturen op Zweinstein. Na twintig jaar is het tijd om alle magische kennis nog eens van onder het stof te halen.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.