RV/De Morgen
Volledig scherm
© RV/De Morgen

Bill Murray speelt mee in Marvelfilm: “Maar geen tweede keer”

FILMBill Murray (71), bekend van ‘Ghostbusters’, heeft onrechtstreeks bevestigt dat hij zal meespelen in de derde ‘Ant-Man’-film. “Sommige mensen zijn verbaasd dat ik voor een Marvelproject heb gekozen.”

 1. ‘Wolverine’-acteur Hugh Jackman ontkent gebruik van steroïden: “Ik deed het op de ouderwetse manier”
  Film

  ‘Wolverine’-ac­teur Hugh Jackman ontkent gebruik van steroïden: “Ik deed het op de ouderwetse manier”

  De Australische acteur Hugh Jackman (54) maakt binnenkort zijn eenmalige terugkeer als de gespierde ‘X-Men’-mutant Wolverine in de derde ‘Deadpool’-prent. Maar of hij ooit greep naar steroïden om zijn beroemde kilo’s spieren tevoorschijn te toveren? Die geruchten ontkracht de acteur in een gesprek met Chris Wallace (75) tijdens HBO’s ‘Who’s Talking to Chris Wallace’.
 2. Nu al geselecteerd voor Filmfestival van Berlijn: bekijk hier de trailer van de ontroerende Vlaamse film ‘Zeevonk’
  Play
  Film

  Nu al geselec­teerd voor Filmfesti­val van Berlijn: bekijk hier de trailer van de ontroeren­de Vlaamse film ‘Zeevonk’

  Nog voor de eerste trailer uit was, werd ‘Zeevonk’ - het speelfilmdebuut van regisseur Domien Huyghe - al genomineerd voor het Internationaal Filmfestival van Berlijn, waar de prent op 17 februari in première zal gaan. Terecht, als we de eerste beelden mogen geloven. Daarin is te zien hoe de 12-jarige Lena (een rol van Saar Rogiers) haar vader verliest na een mysterieus ongeval op zee. Wanhopig wil ze bewijzen dat het geen ongeval was, maar het werk van een zeemonster. De jonge Saar wordt in haar eerst hoofdrol trouwens goed omringd door anciens als Valentijn Dhaenens, Zouzou Ben Chickha en Hilde De Baerdemaeker.
 1. Hollywoodactrice Helen Mirren schittert als slechterik in nieuwe trailer ‘Shazam! Fury of the Gods’
  Film

  Hollywood­ac­tri­ce Helen Mirren schittert als slechterik in nieuwe trailer ‘Shazam! Fury of the Gods’

  De sequel ‘Shazam! Fury of the Gods’ is in aantocht. De nieuwe DC-film bouwt verder op het superheldenverhaal van Billy Batson, maar deze keer staat hij er niet alleen voor. Samen met zijn vrienden neemt hij het op tegen de Daughters of Atlas, een wraakzuchtig trio bestaande uit Hollywoodsterren Helen Mirren, Lucy Liu en Rachel Zegler. “We zijn in oorlog en zullen allès verwoesten.” Er wacht de helden een zwaar gevecht. “We hebben maar één taak: de wereld redden.”