League of Super-Pets
Volledig scherm
League of Super-Pets © Warner Bros.

Bill Barberis, Ella Leyers en Ben Segers spreken de Vlaamse hoofdrollen in voor animatiefilm ‘DC Club van Super-Pets’

FilmOp 27 juli brengt Warner Bros. Pictures de avontuurlijke animatiefilm ‘DC Club van Superpets’ uit in de bioscoop. In de Vlaams gesproken versie horen we Ben Segers en Bill Barberis in de hoofdrollen. Ben Segers spreekt niet alleen een stem in, maar debuteert tevens als stemmenregisseur voor een animatiefilm.

0 reacties

 1. Netflix gaat strijd aan met Disney+: plannen voor film-universum rond ‘The Gray Man’
  Film

  Netflix gaat strijd aan met Disney+: plannen voor film-universum rond ‘The Gray Man’

  De Canadese acteur Ryan Gosling (41) heeft sinds vorige week een nieuwe actiefilm uit: ‘The Gray Man’. Het streamingplatform Netflix heeft nu al, samen met het regisseursduo Russo, laten weten dat ze nog plannen in petto hebben met de prent. Ze willen een universum rond de film uitbouwen. Het woord universum doet al snel denken aan het Marvel-universum van, jawel, concurrent Disney+. Een ding is alvast bevestigd: er is een sequel op komst én Gosling speelt opnieuw de hoofdrol.
 2. Na beschuldigingen van corruptie, seksisme en gebrek aan diversiteit: Golden Globes keren mogelijk terug naar het scherm
  Film

  Na beschuldi­gin­gen van corruptie, seksisme en gebrek aan diversi­teit: Golden Globes keren mogelijk terug naar het scherm

  De uitreiking van de Golden Globe Awards, één van belangrijkste film- en televisieprijzen, werd dit jaar niet uitgezonden. Zender NBC keerde de prijsuitreiking de rug toe, na beschuldigingen van corruptie, seksisme en een schrijnend gebrek aan diversiteit binnen de Hollywood Foreign Press Association, de organisatie die de genomineerden en winnaars van de prijsuitreiking kiest. Maar volgend jaar zouden de Golden Globes mogelijk toch terugkeren naar het scherm.