Mulan
Volledig scherm
PREMIUM
Mulan © Disney

Belgische bioscopen openen vandaag weer de deuren, maar zonder blockbusters: wat kan je wél gaan kijken?

FilmWe mogen weer op restaurant, we mogen weer op café, en vanaf vandaag mogen we ook weer samen naar de bioscoop. Na bijna vier maanden openen de Belgische zalen opnieuw hun deuren. De nodige maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn genomen en de afhaalsnacks staan klaar, maar het enige dat ontbreekt - niet onbelangrijk - zijn de films zélf. 

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Spielberg-films voeren decennia later weer box office aan: wat is het geheim van zijn succes?
  PREMIUM
  Film

  Spiel­berg-films voeren decennia later weer box office aan: wat is het geheim van zijn succes?

  Of het nu gaat om haaien, aliens of dinosaurussen, he never goes out of style. Steven Spielberg (73) slaagt erin om decennia na de release van zijn films nog steeds box office-records te breken. ‘Jurassic Park’ en ‘Jaws’ domineren na bijna 30 en 45 jaar weer de Amerikaanse bioscooplijsten. Ook andere klassiekers zoals ‘E.T.’ en ‘Indiana Jones’ maken hun opwachting in de top 20. Vlaamse bioscopen laten de oerklassiekers echter links liggen. Waarom?
 1. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"

 2. TikTok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers
  Play

  Tik­Tok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers