Volledig scherm
© WayToBlue

Bekijk hier de spectaculaire trailer van Mission: Impossible - Rogue Nation

Ethan Hunt is een beetje zoals Rocky: niet kapot te krijgen. De spion is intussen al aan zijn vijfde film toe met 'Mission: Impossible - Rogue Nation', en als we de trailer mogen geloven, zullen er aan spectaculaire scènes geen gebrek zijn. Nieuwsgierig naar de film? Dan kan je vanaf 5 augustus in de bioscoop terecht.

  1. PORTRET. David Attenborough (94), hét boegbeeld van de natuur: “Ik zal niet meer meemaken hoe we de aarde kunnen redden”
    PREMIUM
    TV

    PORTRET. David Atten­borough (94), hét boegbeeld van de natuur: “Ik zal niet meer meemaken hoe we de aarde kunnen redden”

    Hij heeft een stem waar miljoenen kijkers niet aan kunnen weerstaan. Sir David Attenborough (94) brengt al bijna 70 jaar lang de wilde buitenwereld naar de woonkamers, en doet dat ook nu met ‘A Life On Our Planet’ op Netflix. Volgens de bekroonde bioloog is het “de belangrijkste film uit zijn leven.” Tijd dus voor een portret van ‘s werelds bekendste natuurpresentator, die nochtans nooit had kunnen vermoeden dat hij ooit even geliefd zou worden als de Britse Queen. “Toen ik begon had ik geen idee waar het zou eindigen. BBC bood mij meer geld dan ik kon verdienen met het baantje dat ik had, dus waagde ik het erop.”