Bad Boys for Life
Volledig scherm
Bad Boys for Life © Streamz

‘Bad Boys For Life’ wint NAACP-award voor ‘Beste Film’

Film‘Bad Boys For Life’ is bekroond met de NAACP-award voor ‘Beste Film’. De NAACP-prijzen worden ook wel eens de Image Awards genoemd, gezien de focus ligt op de representatie van gekleurde mensen in de filmwereld.

7 reacties

 • ASylvie Reygel

  1 jaar geleden
  Helemaal niet zo slecht als jullie zeggen heb hem vandaag gezien hij begint traag maar voor de rest goed veel actie ik vond het een goeie film
 • Dimitri Ganje

  1 jaar geleden
  Ik vond het ook maar niks
 • Hendrik Moons

  1 jaar geleden
  Minder dan zijn 2 voorgangers, beter dan de concurrentie. Gewonnen door zwakke tegenstander, niet eigen sterkte. Stop met die onozelle. Sociale thema's in aktie films.
 • MARCEL GOOSSENS

  1 jaar geleden
  Iedereen doet daar nu zo waauw over...wel ik vond hem echt niet goed...hij kan zelfs niet tippen aan de geweldige Bad Boys II !!
 • van den eeden maria

  1 jaar geleden
  Blijkbaar is dit samen met super helden films nog het enige genre dat het goed doet in de bioscoop . Voorts een massa kinder filmen. En die twee genres voor volwassenen interesseren me al lang niet meer hoeveel keer kan je hetzelfde maken. Wanneer nog eens echt filmen met een degelijk verhaal , in de bioscoop moet je er niet meer voor zijn.
 1. IN BEELD. Julie en Jacques Vermeire samen met enkele wereldsterren in Cannes voor de première van ‘Elvis’
  Play
  Film

  IN BEELD. Julie en Jacques Vermeire samen met enkele wereldster­ren in Cannes voor de première van ‘Elvis’

  Op woensdag vond de wereldpremière van ‘Elvis’ plaats in Cannes en die première ging alvast niet onopgemerkt voorbij. Op de rode loper waren heel wat bekende gezichten te zien. Tom Hanks en Austin Butler, die zelf meespelen in de film, waren van de partij. Daarnaast was er ook bekend volk uit eigen land aanwezig. Zo werden Jacques Vermeire en zijn dochter Julie gespot op de rode loper.