Magnus Sundholm/HFPA
Volledig scherm
© Magnus Sundholm/HFPA

Arnold Schwarzenegger (72) is nog lang niet moe: “Ouder worden is voor mij nog erger dan voor andere mannen"

FilmOp zijn 72ste maakt Arnold Schwarzenegger nog maar eens een comeback in 'Dark Fate', de zesde 'Terminator'-film. Toch wil zijn pensioengerechtigde leeftijd niet zeggen dat hij plannen heeft om het wat rustiger aan te doen. "Ik ga nog elke dag met mijn fietske naar de fitness."

 1. Super veel schurken en superhelden: dit zie je in mei op Netflix, Streamz en Disney+
  TV

  Super veel schurken en superhel­den: dit zie je in mei op Netflix, Streamz en Disney+

  Zouden al deze superhelden, superschurken en antihelden écht hebben bestaan, dan hadden ze met hun gebundelde krachten het coronavirus al lang verslagen. Helaas blijven hun avonturen gebonden aan het kleine scherm, waar ze gelukkig wel korte metten maken met onze verveling. Of je nu het hart van een held hebt of liever in een donker hoekje snode plannen beraamt, de streamingzenders staan in mei volledig in het teken van superheroes. Deze krachtpatsers zie je deze maand op Streamz, Netflix en Disney+.
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"