Alan Rickman
Volledig scherm
Alan Rickman © EPA

Alan Rickman verklapte ‘Harry Potter’-regisseurs nooit hoe personage van Snape écht in elkaar zat

FilmAlan Rickman weigerde het lot van zijn ‘Harry Potter’-personage, Severus Snape, te verklappen aan de regisseurs van de film. Dat nieuws werd onthuld tijdens de opnames van de aankomende ‘Harry Potter’-reüniespecial, die in januari bij ons ook te zien zal zijn op Streamz. J.K. Rowling, de auteur van de boeken, nam hem mee uit eten en vertelde hem de plottwist van het personage, lang voordat iemand anders ervan op de hoogte was.

2 reacties

 • Kim Vanrooy

  5 maanden geleden
  Veel te vroeg gegaan. Uitstekende acteur! Zijn rol in Robin Hood: Prince of Thieves zal me altijd bijblijven. Is ook maar pas beginnen acteren rond zijn 40ste.
 • Roger Poot

  5 maanden geleden
  Super acteur en mens.
 1. Productiemaatschappij achter 'Rust' weerlegt beweringen dat zij verantwoordelijk zijn voor de onveilige situatie op de set
  Film

  Productie­maat­schap­pij achter 'Rust' weerlegt beweringen dat zij verantwoor­de­lijk zijn voor de onveilige situatie op de set

  Het productiebedrijf achter de film ‘Rust’ verzet zich tegen de bevindingen van het New Mexico Occupational Health and Safety Bureau. In april kreeg de productiemaatschappij een boete van zo’n 136.793 dollar voorgeschoteld wegens “opzettelijke en ernstige” schending van de veiligheidsprocedures op de werkvloer. Ondertussen heeft Rust Movie Productions LLC laten weten dat ze het niet eens zijn met de bevindingen van de organisatie.