Hannah Gutierrez-Reed
Volledig scherm
Hannah Gutierrez-Reed © AFP/PhotoNews

Advocaten van wapensmid uit film ‘Rust’ beweren dat er mogelijk “sabotage” in het spel was

FILMDe advocaten van Hannah Gutierrez-Reed, die wapenverantwoordelijke was op de set van ‘Rust’, geloven niet volledig dat het schietincident met Alec Baldwin een ongeval was. Dat zeiden ze vandaag op de tv-zender NBC. “Het zou perfect kunnen dat iemand de set wilde saboteren om iets te bewijzen.”

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.