Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Adil en Bilall zijn volop bezig met de nieuwe ‘Bad Boys’-film: “Will Smith is precies een grote broer voor ons”

FILMInternationale kaskrakers van 100 miljoen dollar inblikken met iets minder artistieke vrijheid of heerlijk creatief zijn tijdens de opnames van een nieuwe Belgische topfilm. ‘t Is een keuze die Adil El Arbi (32) en Bilall Fallah (35) voorlopig nog niet willen maken. Eén ding is zeker: zowel in Brussel als Beverly Hills is het regisseursduo ‘hot’.  Ze hebben nog maar net de nieuwe superheldenreeks ‘Ms. Marvel’ gefilmd en de voorbereiding van de nieuwe ‘Bad Boys’ met Hollywoodhelden Will Smith en Martin Lawrence start alweer. “Wij zouden vanaf dat het grappig is al stoppen, maar Will en Martin gaan altijd nog verder, ze kijken hoe we het nog beter kunnen maken.”

9 reacties

 • Luigina Cristian

  2 dagen geleden
  Ik ben figurant en heb adil en Bilal ontmoet bij patser en bij grond soms zie ik Bilal op straat en we maken een babbeltje ze zijn echt topper en hebben geen dikke nek.
 • bilal bruggen

  3 weken geleden
  Top van die gasten. Je moet het als klein Belgske maar doen om met internationale sterren films en series te mogen maken. Respect!!
 • Jef Denijs

  3 weken geleden
  Films zonder inhoud, gewoon een documentaire van 'het leven zoals het is in de grote steden'.
 • Christophe Bulens

  3 weken geleden
  Hopelijk is de nieuwe beter dan de vorige... laatste bad boys trok op niks
 • Joris Vanderaert

  3 weken geleden
  Jef, die films verkopen zonder enige vorm van subsidie. Er is een elitaire klasse die verheven is boven alles en dat wil doortrekken in de cultuur. Dat voor de subsidies geld afhandig moet gemaakt worden van de lagen van de bevolking waarop ze neerkijken daar zwijgen ze over. Ik heb een universitair diploma en een job met redelijk zware inhoud. Daarom kan ook ik soms een simpele film appreciëren. Dat enkele Belgen succesvol zijn in Hollywood is toch iets om fier op te zijn.
 1. Super veel schurken en superhelden: dit zie je in mei op Netflix, Streamz en Disney+
  TV

  Super veel schurken en superhel­den: dit zie je in mei op Netflix, Streamz en Disney+

  Zouden al deze superhelden, superschurken en antihelden écht hebben bestaan, dan hadden ze met hun gebundelde krachten het coronavirus al lang verslagen. Helaas blijven hun avonturen gebonden aan het kleine scherm, waar ze gelukkig wel korte metten maken met onze verveling. Of je nu het hart van een held hebt of liever in een donker hoekje snode plannen beraamt, de streamingzenders staan in mei volledig in het teken van superheroes. Deze krachtpatsers zie je deze maand op Streamz, Netflix en Disney+.
 2. Netflix lijdt onder strijd met Disney en Apple: aantal nieuwe abonnees valt zwaar tegen
  4

  Netflix lijdt onder strijd met Disney en Apple: aantal nieuwe abonnees valt zwaar tegen

  De groei van het aantal abonnees bij Netflix is flink teruggevallen. Ook is de prognose voor de komende maanden erg somber. Daarmee merkt het Amerikaanse entertainmentbedrijf het versoepelen van de lockdownmaatregelen in diverse landen veel sterker dan kenners in doorsnee hadden voorzien. Ook lijkt Netflix de opmars van concurrerende streamingdiensten als Disney+, Amazon Prime Video en AppleTV+ flink te voelen.
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand