Adil El Arbi en Bilall Fallah
Volledig scherm
PREMIUM
Adil El Arbi en Bilall Fallah © Maureen De Wit

Adil en Bilall willen met 'Rebel' hun verdriet wegspoelen: “Toen het nieuws over 'Batgirl' kwam, ben ik met Will Smith gaan praten”

FilmHoe hard het verdriet om ‘Batgirl’ nasnijdt, nog dieper kerft hun nieuwste ‘Rebel’ onder uw vel. Een meesterlijk antwoord op hoe Adil & Bilall de terreuraanslagen door IS beleefden. “Heel de moslimgemeenschap stond in een slecht daglicht, terwijl wij daar níks mee te maken hadden.” ‘Rebel’ is hun persoonlijkste film ooit, en mocht zelfs al Amerikaanse felicitaties ontvangen. “Onze Hollywooddroom is allesbehalve kapot, we gaan gewoon iets meer waakzaam zijn.”

5 reacties

 • Jens Peeters

  2 maanden geleden
  Batgirl was wss zo woke dat zelfs het normale publiek het niet meer kon uitstaan.
 • rudy cristiaens

  2 maanden geleden
  Fantastisch duo doe zo voort mannen
 • Christophe Goeminne

  2 maanden geleden
  Lesje geleerd. Blijf weg uit DC universe en werkt maar bij Marvel verder aan projectjes zoals ms. Marvel reeks. Mss een deftige thor film van jullie?
 • kurt peeters

  2 maanden geleden
  Kwaliteit, hard werk en talent zal altijd boven komen. Dus deze jongens hun internationale carrière is zeker ver van voorbij. Mogen trots zijn op onze jongens!
 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  Voetjes terug op de grond zeker en mischien terug normaal doen?
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Channing Tatum opnieuw uit de kleren in trailer ‘Magic Mike’s Last Dance’
  Play
  Film
  2

  Channing Tatum opnieuw uit de kleren in trailer ‘Magic Mike’s Last Dance’

  Naakte lichamen, sensuele danspasjes ... De eerste trailer van ‘Magic Mike’s Last Dance’ gaat verder op het elan van de twee eerdere stripperfilms en dus mag hoofdrolspeler Channing Tatum zich opnieuw van z'n beste kant laten zien. Dit keer verhuist z'n personage van Miami naar Londen na een foutgelopen zakendeal en krijgt hij daarbij het charmante gezelschap van een rijke socialite, die gespeeld wordt door Salma Hayek. Opmerkelijk weetje: het verhaal van Magic Mike was losjes gebaseerd op Channings eigen ervaringen als stripper.