Volledig scherm
© Photo News

Adil en Bilal halen zilveren medaille in box office van 2020

FilmHet zal geen verrassing zijn dat de box office-cijfers, die bepalen welke films het meeste geld hebben opgeleverd, van vorig jaar niet veel voorstelden. De coronacrisis legde Hollywood lam en heel wat blockbusters bleven op de plank liggen. Al was dat voor sommigen wel een zegen, zoals regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah.

2 reacties

 • SONNY Pollaere

  4 dagen geleden
  Leuk koppeltje! Geniet er samen van en laat niets jullie tegenhouden.
 • Mo Biraja

  1 week geleden
  Box office halen en dan nog in coronatijden ! Geweldig ! het is goed dat jullie naar amerika zijn vertrokken jongens want als marokaan hier stoot je ni tegen een glazen plafond maar een stalen plafond !
 1. Disney+ kondigt 50 nieuwe titels aan met Tom Hanks, Jude Law én de originele Darth Vader (maar de kijker moet meer betalen)
  TV

  Disney+ kondigt 50 nieuwe titels aan met Tom Hanks, Jude Law én de originele Darth Vader (maar de kijker moet meer betalen)

  Naar aanleiding van Investor Day, op 10 december, pakte Disney uit met een indrukwekkende reeks nieuwe films en series. Het bedrijf kondigde maar liefst 50 nieuwe titels aan op één dag, wat resulteerde in hun beste beursdag ooit. Disney+ wordt zo ook in één klap een speler op de streamingmarkt om rekening mee te houden. “Vooral fans van ‘Star Wars’ en Marvel zullen erg blij zijn”, klinkt het bij de directie. “Maar ook voor de kleinsten onder ons is er heel wat nieuws: zoals ‘De Kleine Zeemeermin’, ‘Pinokkio’ en ‘Peter Pan’.”
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'