ABjarne Devolder in ‘Bastaard’
Volledig scherm
ABjarne Devolder in ‘Bastaard’ © Marmelade

Acteur Bjarne Devolder maakt heftig filmdebuut: “En dan wordt plots gevraagd om je kleren uit te doen”

FilmDoet de naam Bjarne Devolder (24) een belletje rinkelen? Nu hij in de nieuwe Vlaamse psychologische thriller ‘Bastaard’ zijn debuut maakt, wordt hij ‘een talent genoemd om in de gaten te houden’ genoemd. Zijn eerste rol is dan ook meteen een heftige: Bjarne moest compleet uit de kleren gaan en kreeg ook een expliciete en verontrustende scène met Tine Reymer. De acteur vertelt ons nu hoe dat allemaal in zijn werk ging.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.