Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

Achter de schermen bij ‘Bittersweet Sixteen’: deze knappe koppen zijn volgens Jan Verheyen “hét filmtalent van morgen”

FilmZe zijn piepjong, hebben weinig tot geen ervaring in de filmwereld, maar zijn volgens Jan Verheyen (58) “hét talent van morgen”. De regisseur staat momenteel op de set van ‘Bittersweet Sixteen’. Een tienerkomedie over de clash tussen de bitch en de geslepen underdog van de middelbare school, met de populairste en knapste jongen als speelbal. Een eerste Vlaamse ‘high school’ film, geschreven door Jans eigen dochter, Anna (15). Zij is één van deze vijf talentjes.

1 reactie

 • gustaaf carpels

  3 maanden geleden
  Tja dat zal de toekomst uitmaken Ze zullen geslaagd zijn als ze films kunnen maken zonder subsidies.
 1. Nederlands onderzoek toont aan: “James Bond is een enorme viespeuk”
  Film

  Nederlands onderzoek toont aan: “James Bond is een enorme viespeuk”

  Hij zet in elke film zijn leven op het spel voor koningin en vaderland door de strijd met megalomane schurken aan te gaan. Maar James Bond loopt nog meer risico’s in zijn beroep dan tot nu toe voor mogelijk werd gehouden. Vooral met de hygiëne neemt 007 het tijdens zijn vele reizen en amoureuze avonturen niet zo nauw. Dat blijkt uit een onderzoek van drie malaria-onderzoekers van het Nijmeegse Radboudumc die alle Bond-films onder de loep hebben genomen.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.