Volledig scherm
© Disney

71 miljoen views op amper 24 uur tijd: de eerste trailer van ‘Cruella’ doet het wereldwijd meteen goed

FilmDat Disney bezig is met een live-actionremake van ‘Cruella’ wisten we al langer en fans kunnen duidelijk niet wachten om het eindresultaat te bewonderen. Op amper 24 uur tijd werden de eerste beelden van de film namelijk al 71 miljoen keer bekeken.

 1. Godsdienstig, sexy of schattig: de vele gedaanten van Graaf Dracula in de filmgeschiedenis
  Film

  Godsdien­stig, sexy of schattig: de vele gedaanten van Graaf Dracula in de filmge­schie­de­nis

  Een lijkbleke graaf met scherpe tanden en een voorkeur voor warm, vers bloed. Dat is in een notendop hoe we Dracula kennen, het beroemde personage uit het boek van Bram Stoker uit 1897. Precies 100 jaar geleden was de aristocratische moordenaar dan voor het eerst op het witte doek te zien, in de Hongaarse film ‘Drakula halála’. Het startschot voor een reeks erg uiteenlopende interpretaties. Inspiratie genoeg voor wie deze Valentijn liever z'n tanden zet in een flinke horrorfilm.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Regisseur Robin Pront over verdeelde meningen ‘The Silencing’: “Groot verschil tussen wat publiek en critici vinden”
  Film

  Regisseur Robin Pront over verdeelde meningen ‘The Silencing’: “Groot verschil tussen wat publiek en critici vinden”

  Vanaf vandaag kunnen we eindelijk kijken naar de nieuwe film van Robin Pront: ‘The Silencing’. Het is de opvolger van zijn bejubelde film ‘D’Ardennen’ waarin Kevin Janssens, Veerle Baetens en een ontsnapte struisvogel de hoofdrol spelen. Deze keer is het een Canadese productie, die vorig jaar al in de Amerikaanse bioscopen te zien was, maar nu ook bij ons via Streamz. “Ik krijg regelmatig scripts doorgestuurd en dit was er een waar ik echt wel een persoonlijke connectie mee heb”, aldus Pront bij Byloo op Radio 1.
 1. Kussen op een eerste date: done or not done?
  Play

  Kussen op een eerste date: done or not done?

 2. Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”
  Play

  Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”