Vin Diesel en Paul Walker tijdens de première van "Fast and Furious, New Model, Original Parts” in Mexico in 2009.
Volledig scherm
Vin Diesel en Paul Walker tijdens de première van "Fast and Furious, New Model, Original Parts” in Mexico in 2009. © EPA

5 jaar geleden overleed Paul Walker: “Hij zou die avond met z’n dochter de kerstboom versieren”

Gisteren was het exact vijf jaar geleden dat ‘Fast and Furious’-ster Paul Walker (40) het leven liet bij een fatale plezierrit. In de documentaire ‘I Am Paul Walker’ blikt moeder Cheryl terug op het laatste gesprek dat ze met haar zoon had, de ochtend van zijn dood. 

1 reactie

 • Kurt Van de keere

  3 jaar geleden
  De tijd vliegt, was een goede kerel die party’s en ( gezien worden) aan hem voorbij liet gaan. Oja paul reed niet, was zijn maat Roger.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.