1. Laatste draaidag van Vlaamse thriller ‘Ritueel’ gaat door op technische locatie
  Play
  Film

  Laatste draaidag van Vlaamse thriller ‘Ritueel’ gaat door op technische locatie

  De opnames van ‘Ritueel’, de nieuwe langspeelfilm van Hans Herbots (51), zitten er bijna op. Vandaag is de laatste draaidag officieel aangebroken, maar hoofdrolspelers Marie Vinck (38) en Geert Van Rampelberg (45) zullen nog een laatste keer alles uit de kast moeten halen. De laatste scènes worden namelijk ingeblikt op een technische en gecontroleerde locatie. “Fijn dat we hier kunnen eindigen om de laatste details af te ronden”, klinkt het bij de regisseur van de film.
 2. Elias en Bert kregen eerste filmrol in ‘Tom & Jerry’ dankzij TikTok: "Nooit verwacht dat ze mij zouden vragen”
  Film

  Elias en Bert kregen eerste filmrol in ‘Tom & Jerry’ dankzij TikTok: "Nooit verwacht dat ze mij zouden vragen”

  Het zal je maar overkomen: je begint een account op TikTok en voor je het weet heb je een stemrol in een animatiefilm te pakken. Het overkwam Elias Verwilt (21) en Bert De Kock (26), beiden erg populair op het sociale medium. Zij zijn straks te horen in de Vlaamse versie van ‘Tom & Jerry’, een prent die vanaf 9 juni in de Belgische zalen speelt. “Ik schrok me een ongeluk”, klinkt het. “In geen honderd jaar dacht ik dat ze mij via TikTok zouden ontdekken. Ik kon niet snel genoeg ‘ja’ zeggen.”
 1. ‘Friends’-acteurs openhartig over hun vriendschap: “We zijn maar één keer met zijn allen samen geweest na de show”
  Play

  ‘Friends’-ac­teurs openhartig over hun vriend­schap: “We zijn maar één keer met zijn allen samen geweest na de show”

  Tijdens de opnames van de show brachten de Friends-acteurs veel tijd samen door. Ze namen tien seizoenen op in tien jaar, van 1994 tot 2004. In een interview met ‘People’ zijn ze openhartig over hoe hun vriendschap er tijdens de show uitzag en hoe goed ze vandaag nog bevriend zijn. Het interview komt er naar aanloop van de langverwachte reünie-aflevering, die in ons land vanaf 1 juni te zien zal zijn op Streamz en Play4.