1. Zo coronaveilig is het op de set van de nieuwe ‘Nachtwacht’-film. “Zelfs na een besmetting konden we blijven filmen”
  PREMIUM
  Film

  Zo coronavei­lig is het op de set van de nieuwe ‘Nachtwacht’-film. “Zelfs na een besmetting konden we blijven filmen”

  De bioscopen zijn nog altijd dicht, maar de Vlaamse filmindustrie draait weer op volle toeren. Momenteel zijn de opnames van de derde ‘Nachtwacht’-film bezig, waar onder meer Giovanni Kemper (29), Guga Baùl (35) en Nora Gharib (27) in acteren. Wij gingen een kijkje nemen op de set en konden zelf ervaren dat alles onder zeer strikte voorwaarden moet gebeuren. Acteurs repeteren met mondmaskers, iedereen heeft zijn eigen make-up en er is een coronamanager aanwezig. En dat levert op, want zelfs met een besmetting op de set, konden de opnames gewoon doorgaan.
 1. “Meesteroplichtster Anna Sorokin die New Yorkse jetset bedroog met miljonairsleven, wordt VS uitgezet”
  7

  “Meesterop­licht­ster Anna Sorokin die New Yorkse jetset bedroog met miljonairs­le­ven, wordt VS uitgezet”

  Een Russische vrouw die zich in New York voordeed als steenrijke Duitse erfgename en jarenlang honderdduizenden dollars wist te ontfutselen, dreigt op korte termijn de Verenigde Staten uitgezet te worden. De door verzinsels beroemd geworden Anna Sorokin (30) blijkt niet langer in het bezit van een geldig visum. Ze is vorige week donderdag door de immigratiedienst opgepakt, melden Amerikaanse media.
 1. Van Boef tot Amy Winehouse: dit zijn de beste muziekdocumentaires

  Van Boef tot Amy Winehouse: dit zijn de beste muziekdocu­men­tai­res

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week in ons aanbod: ‘Gewoon boef’, een driedelige docureeks over de beruchte Nederlandse rapper op Streamz, een Oscarwinnende documentaire over de ondergang van Amy Winehouse en ‘Miss Americana’: een spraakmakend en kwetsbaar portret van Taylor Swift. Met andere woorden: de strafste muziekdocumentaires uit streamingland!
 2. Trailer ‘The Suicide Squad’ belooft veel bloedvergieten: “Raak niet gehecht aan de personages”
  Play
  Film

  Trailer ‘The Suicide Squad’ belooft veel bloedver­gie­ten: “Raak niet gehecht aan de personages”

  Warner Bros. heeft zopas de nieuwe trailer van ‘The Suicide Squad’ gelost. Een reboot van de originele film, maar met een volledig volledig nieuwe cast - op Margot Robbie na. “Zij was zo goed als Harley Quinn dat ik haar niet kon vervangen”, aldus regisseur James Gunn. Voor de andere personages ziet het er echter niet goed uit. “Ik stel voor dat je niet té gehecht raakt aan hen.”