1. Nora Gharib speelt griezelige weerwolf in nieuwe ‘Nachtwacht’-film: “Ook in het echt denken mensen dat ik gemeen ben”
  Play
  Showbits

  Nora Gharib speelt griezelige weerwolf in nieuwe ‘Nachtwacht’-film: “Ook in het echt denken mensen dat ik gemeen ben”

  Vanaf 15 december kan je in de bioscoop kijken naar de derde film van de populaire Ketnetreeks ‘Nachtwacht’. Naast vaste waarden Gio Kemper, Louis Thyssen en Céline Verbeeck zal ook Nora Gharib te zien zijn in ‘De Dag van de Bloedmaan’. Zij werd voor de opnames helemaal getransformeerd in een griezelige weerwolf, een rol die haar helemaal op het lijf geschreven staat: “Ook in het echte leven denken mensen dat ik gemeen ben”. Ze vertelt erover bij Senne en Jarne in een nieuwe ‘Showbits’.
 1. Regisseur Luc Besson vrijwel zeker niet vervolgd voor verkrachting Belgisch-Nederlandse actrice

  Regisseur Luc Besson vrijwel zeker niet vervolgd voor verkrach­ting Bel­gisch-Nederland­se actrice

  De Franse filmregisseur Luc Besson wordt vrijwel zeker niet vervolgd in de verkrachtingszaak die tegen hem liep. De aanklager in Parijs heeft aan de rechter gevraagd om van vervolging af te zien. De Belgisch-Nederlandse actrice Sand Van Roy (31) blijft op die manier met haar beschuldiging in de kou staan. Besson werd wereldberoemd dankzij filmhits als ‘The Fifth Element’, ‘Nikita’, ‘Lucy’ en ‘Taken’.
 2. ‘K2 Zoekt K3'-topfavoriet Remi in nieuwe animatiefilm 'Ron’s Gone Wrong’: “Uitdagende en mooie rol om in te spreken”
  Film
  1

  ‘K2 Zoekt K3'-topfavo­riet Remi in nieuwe animatie­film 'Ron’s Gone Wrong’: “Uitdagende en mooie rol om in te spreken”

  Of Remi De Smet straks de opvolger wordt van Klaasje bij K3 is nog koffiedik kijken. Maar deze 19-jarige jongen, één van de topfavorieten in ‘K2 Zoekt K3', heeft nu wel al de hoofdrol beet in de Vlaamse versie van de nieuwe animatiefilm ‘Ron’s Gone Wrong’ waarin hij zijn stem verleent aan de timide Barney. En zijn vader wordt in deze prent vertolkt door Steven Van Herreweghe.
 1. Michaël R. Roskam over mogelijke staking in Hollywood: “De limiet is bereikt”
  Play
  TV

  Michaël R. Roskam over mogelijke staking in Hollywood: “De limiet is bereikt”

  Er hangt staking in de lucht in Hollywood. Heel wat film- en televisieproducties dreigen stil te vallen. Cameramensen, kappers, decorbouwers, ... ze voelen zich allemaal overbevraagd en onderbetaald. Meer dan 52.000 werknemers zijn bereid om te staken, als een akkoord met de grote studio’s uitblijft. Regisseur Michaël R. Roskam, die in de Verenigde Staten een miniserie heeft opgenomen, reageert bij VTM Nieuws.