Tomorrowland Around The World
Volledig scherm
Tomorrowland Around The World © Tomorrowland

Tomorrowland onthult digitale festivalweide en maakt indrukwekkende line-up bekend

FestivalsDe organisatie van Tomorrowland bracht eerder al het goede nieuws: er komt toch een festival, maar dan online. Daarbij onthulden ze een game-achtige wereld te hebben gecreëerd waar zo'n 100 dj’s een set zullen spelen. Wie zich er nog niet veel bij kan voorstellen, krijgt vandaag al een voorproefje van het hoe digitale festival eruit zal zien.

4 reacties

 • Sara Peeters

  2 jaar geleden
  Dat is tenminste een betere oplossing, ik vrees dat dit onze toekomst wordt. Zij geven een primeur voor de fans van festivals. In afwachting van een Vaccin binnen vijf jaar. De versnelde type daar stel ik mij toch vragen bij.
 • Rudy De bakker

  2 jaar geleden
  Aub zeg, hou toch op met die onzin !! Natuurlijk is dit een dikke streep door de rekening van DJ's die leven van computermuziek. En daar raar genoeg erg rijk van worden ?
 • martin govaert

  2 jaar geleden
  Belachelijker kan niet maar het zal hoogstwaarschijnlijk een gigantisch succes zijn .
 • Jp Velter

  2 jaar geleden
  Directie Tomorrowland, eerst de gezondheid, dan het geld, begrepen directie
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.