Zo zag Tomorrowland er vorige zomer uit.
Volledig scherm
Zo zag Tomorrowland er vorige zomer uit. © TML

Tomorrowland denkt aan drie festivalweekends in 2021

FestivalsKomen er in 2021 drie weekends Tomorrowland in plaats van twee? Het is een piste die de organisatie achter het festival momenteel bekijkt. 

15 reacties

 • Steven Daelemans

  1 jaar geleden
  3 weekends help neen dat wil ik niet ik woon in de straat naast de camping genaamd de nachtegaalstraat en 2 weekends is ok maar 3 gaat er over ik heb geen goesting om 3 donderdagen na elkaar die warmup party op de camping aan te hooren van uit mijn woonkamer en het zelfde voor het festival 2 weekends ok 1 weekend voor mij geboenk thuis en 1 weekend op het festival zelf is voor pij ok maar 3 weekends gaat er echt over
 • Simone Cornelis

  2 jaar geleden
  Wat denken die wel, dat wij drie weekeindes op rij door het boenke boenk lawaai in onze tuin zitten te daveren, alsof er een Johnny met zijn gepimpte auto op onze oprit zijn muziek doet denderen! Wij vinden twee weekeindes al teveel van het goede!
 • luc caels

  2 jaar geleden
  Duidelijk, om de poen is het te doen zonder respect voor buurtbewoners.
 • Freddy Henslegers

  2 jaar geleden
  Europees Verdrag van de Rechten voor de Mens: Aanvullend protocol. ARTIKEL 1 Bescherming van eigendom Iedere natuurlijke of rechtspersoon heeft recht op het ongestoord genot van zijn eigendom.
 • Dimitri Castermans

  2 jaar geleden
  De kans is groot dat er zelf geen enkel weekend doorgaat.voor de omvang van zulke manifestaties mogen er nog maar zo goed als 0 besmettingen zijn,de voorspellingen zijn dat we dat tegen volgende zomer mss net of zelfs nog niet halen.bang afwachten
 1. Reacties op annulatie Pukkelpop 2021: van “zeer verstandige beslissing” tot “bandieten”
  Hasselt - UPDATE
  28

  Reacties op annulatie Pukkelpop 2021: van “zeer verstandi­ge beslissing” tot “bandieten”

  Onnodig te zeggen dat de annulatie van Pukkelpop 2021 veel reacties uitlokt. Bij jongeren overheerst teleurstelling en boosheid. “Op een bepaald moment bots je op limieten”, reageert Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). UGent-rector Rik Van de Walle spreekt “van een zeer verstandige beslissing.” Econoom Geert Noels is van mening dat het festival “perfect veilig” te organiseren was, hij pleit ervoor jongeren perspectief te geven.
 1. Confession van Metejoor op Student Kick Off in Gent: “Ben in Griekenland wakker geworden tussen allemaal blote mensen”
  Play

  “Ben in Grieken­land wakker geworden tussen allemaal blote mensen”, bekent Metejoor op Student Kick Off in Gent

  Ze hebben er twee jaar op moeten wachten, maar in Gent konden de studenten woensdag eindelijk nog eens het academiejaar inzetten met een knal. Ondanks het wisselvallige weer zakten duizenden jongeren af naar de Student Kick Off op het Sint-Pietersplein. Het feest zette zich daarna nog verder in de buurt. De politie moest verschillende toegangswegen afsluiten. De avond in Gent in de voetsporen van onze reporter.