Zo zag Tomorrowland er vorige zomer uit.
Volledig scherm
Zo zag Tomorrowland er vorige zomer uit. © TML

Tomorrowland denkt aan drie festivalweekends in 2021

FestivalsKomen er in 2021 drie weekends Tomorrowland in plaats van twee? Het is een piste die de organisatie achter het festival momenteel bekijkt. 

15 reacties

 • Steven Daelemans

  6 maanden geleden
  3 weekends help neen dat wil ik niet ik woon in de straat naast de camping genaamd de nachtegaalstraat en 2 weekends is ok maar 3 gaat er over ik heb geen goesting om 3 donderdagen na elkaar die warmup party op de camping aan te hooren van uit mijn woonkamer en het zelfde voor het festival 2 weekends ok 1 weekend voor mij geboenk thuis en 1 weekend op het festival zelf is voor pij ok maar 3 weekends gaat er echt over
 • Simone en Raymond Vercauteren-Cornelis

  8 maanden geleden
  Wat denken die wel, dat wij drie weekeindes op rij door het boenke boenk lawaai in onze tuin zitten te daveren, alsof er een Johnny met zijn gepimpte auto op onze oprit zijn muziek doet denderen! Wij vinden twee weekeindes al teveel van het goede!
 • luc caels

  8 maanden geleden
  Duidelijk, om de poen is het te doen zonder respect voor buurtbewoners.
 • freddy henslegers

  8 maanden geleden
  Europees Verdrag van de Rechten voor de Mens: Aanvullend protocol. ARTIKEL 1 Bescherming van eigendom Iedere natuurlijke of rechtspersoon heeft recht op het ongestoord genot van zijn eigendom.
 • Dimitri Castermans

  8 maanden geleden
  De kans is groot dat er zelf geen enkel weekend doorgaat.voor de omvang van zulke manifestaties mogen er nog maar zo goed als 0 besmettingen zijn,de voorspellingen zijn dat we dat tegen volgende zomer mss net of zelfs nog niet halen.bang afwachten
 1. "Ik doe dit alleen op vraag van Marc Coucke": Regi geeft enige optredens van de zomer op mini-Tomorrowland in Durbuy
  PREMIUM
  Muziek

  "Ik doe dit alleen op vraag van Marc Coucke": Regi geeft enige optredens van de zomer op mi­ni-Tomorrow­land in Durbuy

  Veertig grote shows werden een paar exclusieve sets. Regi (44) bestierde gisteren de draaitafels op Green Fields - één van zijn enige optredens deze zomer. Het hart van De Schorre klopt de komende weken in Durbuy, waar Tomorrowland coronaproof dj-sets voorziet. Onze reporter dwaalde door de luxueuze camping, aanschouwde de feeërieke animatie en sprak met Regi en zijn publiek. “Mijn agenda staat alweer helemaal vol”, aldus de dj.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen