Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

Silvy De Bie en Anouk Matton releasen ‘Last Christmas’-duet: "Eens goed shaken, daar snakken we allemaal naar"

MuziekZe verdienen al jaren hun sterren in de dancewereld. Maar nu hun volumeknop al acht maanden onder nul staat, kiezen Anouk Matton (27) en Silvy De Bie (39) all the way voor kerstjingles. De twee pompten de beats van de Wham!-klassieker ‘Last Christmas’ op, en maakten er een vrouwelijk duet van. “Eentje om thuis eens goed op te shaken, daar snakken we allemaal naar”, zegt De Bie. “Het is hoogtijd om onze stem te laten horen en voor licht te zorgen”, aldus Matton.

0 reacties

 1. Dj Anouk Matton liet haar ogen laseren: “Gelukkig kreeg ik een kalmeerpil op voorhand”
  PREMIUM
  Showbizz

  Dj Anouk Matton liet haar ogen laseren: “Gelukkig kreeg ik een kalmeerpil op voorhand”

  Anouk Matton (27), bekend als dj MATTN en vrouw van Dimitri Vegas (38), lanceert deze winter haar eigen make-uplijn. Voorlopig kan ze die nog niet uittesten op zichzelf, want Anouk is herstellende van een oogoperatie, klinkt het in TV Familie. “De eerste dag zag ik zo wazig dat ik dacht dat het mislukt was.” Ze vertelt ook over haar strijd tegen overtollige kilo’s. “Ik doe aan intermittent fasting, en Dimitri doet mee.”
 2. Tomorrowland houdt dit weekend digitale editie ‘Around The World’, F1-piloten zullen lezing geven

  Tomorrow­land houdt dit weekend digitale editie ‘Around The World’, F1-piloten zullen lezing geven

  Tomorrowland kan dit jaar voor het tweede jaar op rij niet fysiek doorgaan, maar op 16 en 17 juli is er wel de tweede editie van het virtuele ‘Tomorrowland Around The World’. De bezoekers van het vlindervormige digitale 3D-eiland vinden er zes podia met zowat alle genres uit de elektronische muziek en bekende Tomorrowlandnamen als Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Afrojack, Robin Schulz en Kölsch. De openingsuren zijn aangepast aan de verschillende tijdzones wereldwijd.
 1. Reacties op annulatie Pukkelpop 2021: van “zeer verstandige beslissing” tot “bandieten”
  Hasselt - UPDATE
  28

  Reacties op annulatie Pukkelpop 2021: van “zeer verstandi­ge beslissing” tot “bandieten”

  Onnodig te zeggen dat de annulatie van Pukkelpop 2021 veel reacties uitlokt. Bij jongeren overheerst teleurstelling en boosheid. “Op een bepaald moment bots je op limieten”, reageert Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). UGent-rector Rik Van de Walle spreekt “van een zeer verstandige beslissing.” Econoom Geert Noels is van mening dat het festival “perfect veilig” te organiseren was, hij pleit ervoor jongeren perspectief te geven.