Rock Werchter organiseert event in kleine bubbels: Balthazar, Arsenal en Equal Idiots bevestigd

FESTIVALSRock Werchter gaat dan toch door dit jaar. Het wordt geen editie zoals we gewoon zijn, maar een maand lang kleine optredens met heel wat Belgische en Nederlandse artiesten. Onder meer Balthazar, Goose, Lil Kleine en Ronnie Flex staan op de agenda.

8 reacties

 • Jo Van den Breen

  1 jaar geleden
  Ga mijn visie over Festivalorganisator Herman Schueremans toch moeten bijstellen, lijkt mij een meer verstandigere en meer Coronaprove benadering dan zijn collega's van Pukkelpop en Tomorrowland, waar als toegelaten wordt, want daar telt alleen het geld.
 • Ronny Wauters

  1 jaar geleden
  Geld boven alles! Dat had gewoon moeten verboden blijven tot eind dit jaar!
 • Johan Janssen

  1 jaar geleden
  Hoop als het misloopt ze ook voor de kosten moeten opdraven.
 • Guido Verlinden

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat er geen enkel festival van die grote doorgaat,voor de volksgezondheid!!!!
 • Joan Lute

  1 jaar geleden
  Proficiat Herman. U toont volop verantwoordelijkheidszin in tegenstelling tot de organisatoren van pukkelpop en tomorowland. Nu deze zomer 60000 mensen op één festival terein samen zetten is compleet waanzin. Als na augustus gigantische pieken bij de covid opnames zijn zullen deze organisaties serieus verantwoording mogen afleggen en de rekening gepresenteerd krijgen.
 1. Maak kennis met de ‘WC-DJ’ van Tomorrowland: “De geur neem ik erbij”
  Play
  Tomorrowland

  Maak kennis met de ‘WC-DJ’ van Tomorrow­land: “De geur neem ik erbij”

  Hij is gegeerd in heel Europa, en is misschien wel de meest authentieke Vlaamse DJ op tal van festivals. Zij het wel in de meest onfrisse uithoekjes. Renée Opsedee is de toilet-DJ van ons land en speelt wars van alle anderen. “Als op de mainstage harde techno wordt gespeeld, kies ik graag voor ska of reggae,” klinkt het terwijl hij samba door de hokjes jaagt. “Mensen vinden hier rust.” Het concept van ‘WC-DJ’ vond inmiddels naklank tot ver in het buitenland. “Eigenlijk was ik tijdens het weekend geboekt voor een set in Zwitserland, maar nu speel ik hier negen dagen,” aldus Renée Opsedee (of Ronald Jaeken (44) uit Herne).