Rock Werchter organiseert event in kleine bubbels: Balthazar, Arsenal en Equal Idiots bevestigd

FESTIVALSRock Werchter gaat dan toch door dit jaar. Het wordt geen editie zoals we gewoon zijn, maar een maand lang kleine optredens met heel wat Belgische en Nederlandse artiesten. Onder meer Balthazar, Goose, Lil Kleine en Ronnie Flex staan op de agenda.

8 reacties

 • Jo Van den Breen

  1 maand geleden
  Ga mijn visie over Festivalorganisator Herman Schueremans toch moeten bijstellen, lijkt mij een meer verstandigere en meer Coronaprove benadering dan zijn collega's van Pukkelpop en Tomorrowland, waar als toegelaten wordt, want daar telt alleen het geld.
 • Ronny Wauters

  1 maand geleden
  Geld boven alles! Dat had gewoon moeten verboden blijven tot eind dit jaar!
 • Johan Janssen

  1 maand geleden
  Hoop als het misloopt ze ook voor de kosten moeten opdraven.
 • Guido Verlinden

  1 maand geleden
  Ik hoop dat er geen enkel festival van die grote doorgaat,voor de volksgezondheid!!!!
 • Joan Lute

  1 maand geleden
  Proficiat Herman. U toont volop verantwoordelijkheidszin in tegenstelling tot de organisatoren van pukkelpop en tomorowland. Nu deze zomer 60000 mensen op één festival terein samen zetten is compleet waanzin. Als na augustus gigantische pieken bij de covid opnames zijn zullen deze organisaties serieus verantwoording mogen afleggen en de rekening gepresenteerd krijgen.
 1. Na Best Kept Secret: ook het Spaanse festival Primavera Sound gaat dit jaar niet door
  Festivals

  Na Best Kept Secret: ook het Spaanse festival Primavera Sound gaat dit jaar niet door

  Er is de afgelopen weken veel te doen geweest rond de naderende festivalzomer. De Britse festivals Reading en Leeds gaan bijvoorbeeld gewoon door. Het Nederlandse Best Kept Secret, het Franse Hellfest én het Belgische Graspop kondigden dan weer aan dat hun festival dit jaar niet kan plaatsvinden. Een lijst waar we vanaf vandaag nog een naam aan kunnen toevoegen, want het Spaanse festival Primavera Sound kondigde zonet aan dat ze ook hun editie uitstellen naar 2022.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!