Sfeerbeeld Pukkelpop.
Volledig scherm
Sfeerbeeld Pukkelpop. © Photo News

Pukkelpop vervolledigt affiche met vier nieuwe namen

FestivalsTwee dagen voor de start van het festival is de affiche van Pukkelpop compleet. De organisatie voegt nog vier nieuwe namen toe: STAKE, SLIFT, Sam De Nef en WESTHINDER. Pukkelpop kent ook drie nieuwe annulaties. Het gaat om St. Panther, Starcrawler en Hot Milk.

0 reacties

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 1. “Het is moeilijk om te laten zien hoe dankbaar we zijn”: Goldband zet verovering van België verder op Tomorrowland
  Muziek

  “Het is moeilijk om te laten zien hoe dankbaar we zijn”: Goldband zet verovering van België verder op Tomorrow­land

  De Nederlandse Goldband schrijft deze zomer festivalgeschiedenis: optredens op Rock Werchter, Tomorrowland én Pukkelpop - de Belgische ‘Big Three’ zo je wil -, geen enkele Nederlandse band deed hen dat al voor. Tomorrowland mogen ze sinds vrijdag ook alvast van hun lijstje schrappen. “Heel bijzonder”, klinkt het bij Milo (29), Karel (28) en Boaz (32), in een hilarisch en chaotisch gesprek over spelen met een hielbeenbreuk, meedoen met het Songfestival en Philippe Geubels. “We willen héél graag meedoen met jullie Slimste Mens.”