Instagram @waynecoyne5
Volledig scherm
© Instagram @waynecoyne5

Publiek in opblaasballen geniet van concert The Flaming Lips

De Amerikaanse rockband The Flaming Lips heeft een aantal opmerkelijke optredens gegeven in thuisbasis Oklahoma City. Zowel de concertgangers als de bandleden zaten individueel ingepakt in opblaasbare ballen om eventuele besmetting met het coronavirus te voorkomen.

6 reacties

 • Frederik Boogaerts

  1 jaar geleden
  En weg sfeer en charme van een festival/optreden
 • floor lauvrys

  1 jaar geleden
  Lijkt inderdaad een leuke gimmick maar daarin een volledig concert doorbrengen lijkt me niet echt gezond , laat staan dat je een echte concertervaring hebt...
 • Peter Janssens

  1 jaar geleden
  Heb die mannen ook eens life bezig gezien in Brugge, geweldige show.
 • Rachel Cousse

  1 jaar geleden
  Misschien gaan we hier naartoe, letterlijk leven in een bubble.
 • marc Deglin

  1 jaar geleden
  kun je ook de prijzen van het ticket vermelden ? het lijkt mij een elitair feestje te zijn.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Deze Gentse eventorganisator wil experimenteren of we veilig kunnen fuiven: “Sneltest, mondmaskers en niet zoenen op de dansvloer”
  PREMIUM

  Deze Gentse eventorga­ni­sa­tor wil experimen­te­ren of we veilig kunnen fuiven: “Sneltest, mondmas­kers en niet zoenen op de dansvloer”

  Een dansfeest, met een paar honderd mensen in een zaal, met maskers op: het kan veilig, zo bewijst een test in Barcelona. Vijfhonderd fuivers die eerst een sneltest moesten ondergaan, 0 besmettingen. Maar bij de Vlaamse overheid staat men op de rem voor zo'n experiment: “Sneltesten bij gezonde mensen zijn niet voldoende betrouwbaar.” Toch wil de Gentse eventorganisator zijn idee doorduwen: “Als we niks doen, blijft alles dicht. Dan blijven de mensen die willen dansen naar illegale feesten in kelders trekken. Dat moeten we toch beter kunnen organiseren?”