Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Organisatoren Tomorrowland na koude douche: “Wij vielen uit de lucht: we waren zelfs niet op de hoogte van persconferentie”

Geen vuiltje aan de lucht, leek het vorige week nog toen de organisatoren van Tomorrowland zoals elk jaar met de burgemeesters van Boom en Rumst rond de tafel zaten. Donderdagavond volgde de koude douche: een inderhaast samengeroepen persconferentie waarvan de festivalorganisatoren zelfs niet op de hoogte waren zette het licht op rood. “We blijven hopen op een mooi einde van de zomer”, klinkt het.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Op hun 87ste zijn grootouders Dimitri Vegas & Like Mike de oudste bezoekers van Tomorrowland: “Dé oplossing om jong te blijven”
  Play
  Tomorrowland
  1

  Op hun 87ste zijn grootou­ders Dimitri Vegas & Like Mike de oudste bezoekers van Tomorrow­land: “Dé oplossing om jong te blijven”

  Trouwe bezoekers van Tomorrowland, ook op hun 87ste. Habitués in Ushuaia, de hipste openluchtdiscotheek op Ibiza. Trotse overgrootouders van London Takis Thivaios. Liliana en Karl Mampaey, de Belgische grootouders van Dimitri Vegas en Like Mike, hebben duidelijk de juiste genen doorgegeven. Dimitri Vegas: “Het beeld van mijn opa tijdens onze show in ontbloot bovenlijf en zwaaiend met zijn t-shirt, dat vergeet ik nooit meer.”