Travis Scott
Volledig scherm
Travis Scott © EPA

Opvallend: géén vrouwelijke headliners op Coachella

FestivalsRage Against The Machine, Travis Scott en Frank Ocean staan als headliners op het affiche van Coachella. De organisatie van prestigieuze festival in de Verenigde Staten heeft vandaag de complete line-up bekendgemaakt. Opvallend is dat er dit jaar, net als in 2016, geen vrouwelijke headliners zijn.

1 reactie

 • Philip Nicolaes

  2 jaar geleden
  Als er niets zo goed is momenteel, is dat dan zo erg?
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. Jan Smit doet opvallende bekentenis op het Schlagerfestival: “Ik ben het nieuwe lief van Christoff”
  Play
  Showbits

  Jan Smit doet opvallende bekentenis op het Schlager­fes­ti­val: “Ik ben het nieuwe lief van Christoff”

  Vrijdagavond is in de Hasseltse Trixxo Arena het Schlagerfestival feestelijk op gang getrapt. Het festival blaast dit jaar 15 kaarsjes uit en dat wordt gevierd met vaste waarden als Willy Sommers, Laura Lynn en De Romeo’s. ‘Showbits’-reporter Jarne Rediers ging de sfeer opsnuiven in de backstage en kwam daar heel wat schoon volk tegen. In de loge van Christoff en Jan Smit kreeg hij zelfs een opvallende bekentenis te horen. Ontdek het in een nieuwe ‘Showbits’.