Luchtfoto van het publiek op het Woodstock-festival in 1969. Vijftig jaar na het legendarische festival plannen de originele organisatoren een comeback.
Volledig scherm
Luchtfoto van het publiek op het Woodstock-festival in 1969. Vijftig jaar na het legendarische festival plannen de originele organisatoren een comeback. © AP

Nieuw Woodstock-festival op komst, 50 jaar na datum

Vijftig jaar na het legendarische Woodstock-festival, waarbij popsterren als Jimi Hendrix en Janis Joplin optraden, plannen de originele organisatoren een comeback. 

5 reacties

 • Harold Boone

  2 jaar geleden
  The spontaniteit, het 'freedom' gevoel en de onverwachte massale opkomst tijdens The Summer of 69 zal nooit meer geëvenaard worden. Vandaag bestaat alles uit winstbejag. Nog maar te zwijgen van de hedendaagse wegwerpmuziek.
 • Dick van Aggelen

  2 jaar geleden
  The Who was magnifique net als Canned Heath die ik later zag bij Kastaal Groeneveld in Baarn voor de VPRO televisie Piknik!
 • Urbain Schuermans

  2 jaar geleden
  toen was er nog muziek er zullen waarschijnlijk een pak mensen op afkomen,w maar de kwaliteit muziek zal nog geen honderste van toen zijn
 • FRANK WILLEMS

  2 jaar geleden
  Het is en blijft een unicum ,zowel artistiek als technisch als je weet dat er geen podiumbouw bestond en geen grote geluids installatie . Er werden voor het eerst transistor versterkers gebruikt die 100 watt vermogen konden leveren per stuk (Macintoch) belichting kende men niet enz . Door deze mensen die iets uniek op de wereld zetten bestaat nu Tomorrow Land , men zou elk jaar die mensen moeten eren .
 • johan bertin

  2 jaar geleden
  ze hebben dit in 1999 ook geprobeerd, nooit zal het gevoel,de intensie, de beleving, hetzelfde zijn als toen. legendarisch. Ik heb zowel de DVD als de VHS cassette 10- tallen keren bekeken, en het blijft magisch.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"