Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Minister De Crem: “Grote zomerfestivals zullen waarschijnlijk geannuleerd worden”

FestivalsDe grote zomerfestivals - waaronder Tomorrowland en Rock Werchter - zullen wellicht geannuleerd worden. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) maandag gezegd in La Première radio bij de RTBF. De Nationale Veiligheidsraad zal die beslissing waarschijnlijk “zeer binnenkort formaliseren”, klonk het.

113 reacties

 • Koos Broer

  3 jaar geleden
  koos broer Vaccineren, hoezo. Gecontroleerd besmetten is de beste vaccinatie
 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Opnieuw die onduidelijkheid en twijfel bij de veredelde restregering.
 • Erwin VD

  3 jaar geleden
  De overheid , zeker op EU vlak, moet gewoon alle grote evennementen voor dit jaar in de kast laten liggen en verbieden! Het kan niet zijn dat we dit jaar , zeker zo lang er geen vaccin is, zo maar iedereen en bevolkingen zich gaan laten vermengen zonder dat men controle heeft over de besmettingen.
 • danny janssens

  3 jaar geleden
  schort gewoon alle evenement op tot 2024, als het vroeger gedaan is zal de bevolking u dankbaar zijn. Door te snel te versoepelen en een terugval te riskeren bereik je net het tegenovergestelde
 • joanna clinck

  3 jaar geleden
  De crem wanneer gaat ge nu echt eens haar op uw tanden hebben en zeggen dat de grote evenementen die zullen doorgaan
 1. Nieuw dj-duo in de maak? Niels Destadsbader en Conner Rousseau gaan helemaal los op Tomorrowland
  Play

  Nieuw dj-duo in de maak? Niels Destadsba­der en Conner Rousseau gaan helemaal los op Tomorrow­land

  Niels Destadsbader en Conner Rousseau hebben zondag de Moose Bar op Tomorrowland op stelten gezet. Samen met Regi, voor de gelegenheid met een roze pruik, entertainden ze 1.300 feestvierders. Of ze zelf achter de draaitafel willen staan, daar zijn ze nog niet zo zeker van. “Toen ik zag dat de dj-tafel vrij was, kriebelde het”, vertelt Rousseau. “Maar ik heb gedaan alsof. Ik heb niets aangeraakt.”
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Joost zorgt voor feestje op laatste festivaldag: liefde voor België, tongzoenen met de camera en Acid als verrassing
  Play

  Joost zorgt voor feestje op laatste festival­dag: liefde voor België, tongzoenen met de camera en Acid als verrassing

  De laatste dag van Pukkelpop trok zich gezapig op gang, tot Joost Klein om tien na vijf op het hoofdpodium verscheen. De Nederlandse muzikant ontbolsterde zich wederom als festivalfavoriet, en bracht met Nathan ‘Acid’ Vandergunst oud én nieuw werk. Pukkelpop omarmde hem als vanouds, hij beloonde hen met 100 procent Joost. “Het is oké als je jezelf kut voelt. Het zijn maar emoties.”