Joel Hoylaerts
Volledig scherm
Joel Hoylaerts © Joel Hoylaerts / Photonews

Mathieu Terryn van Bazart reageert op legendarische mainstage-optreden: “50.000 man die alles meezingt, ik ben een paar keer week geworden”

FestivalsIedereen kwam voor Metallica, maar werd weggeblazen door Bazart. 100 procent Belgisch, hét hoogtepunt van de dag. “Dat durf ik zelf niet zeggen”, lacht Mathieu Terryn (28) bescheiden weg. “Maar het voelde juist. In alle vormen en formaten. Het was memorabel voor ons. En nu even bekomen van deze turbulente vlucht.”

0 reacties

 1. Waarom Tomorrowland ook na twee jaar zonder editie het allermafste en beste festival ter wereld is gebleven
  Tomorrowland
  15

  Waarom Tomorrow­land ook na twee jaar zonder editie het allermaf­ste en beste festival ter wereld is gebleven

  Geen virus dat Tomorrowland klein krijgt. Wat een waanzinnig feest om na drie digitale edities opnieuw het enige echte festival te mogen beleven. Gelukszoekers vanover de hele wereld constateerden drie weekends lang dat er in de Rupelputten onder De Schorre al lang geen klei meer zit, maar puur goud. Als enkele uitstekende andere (Belgische) festivals Champions League spelen, dan vertoeft Tomorrowland in een zelf opgerichte supercompetitie. Op eenzaam hoog niveau. Hoe het team van TML corona het hoofd bood en er in 2022 simpelweg nog maffer en grandiozer op is geworden.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.