Eric van Eerdenburg.
Volledig scherm
Eric van Eerdenburg. © Brunopress

Lowlands-directeur gaat door met voorbereidingen festival: “Wij kunnen niet meer cancelen”

FestivalsDe voorbereidingen van het Nederlandse festival Lowlands, dat ook populair is bij Belgen, gaan door, hoewel het onzeker is of het festival zelf in augustus door kan gaan. Volgens Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg zit er niks anders op, want ‘cancelen is geen optie meer’.

5 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Al de gezondheidskosten verhalen na het festival bij de organisatoren.
 • Dirk Keizer

  2 maanden geleden
  Geld komt duidelijk voor gezondheid.
 • Marc Stromberg

  2 maanden geleden
  Nog eentje waar voor het geld primeert. En als straks de helft van de bezoekers besmet blijkt, steekt hij zijn kop in het zand.
 • Pat Vanbeveren

  2 maanden geleden
  Enkel gevaccineerden toelaten... kan het nog simpeler? En compleet veilig.
 • Viviane Boudewijns

  2 maanden geleden
  Als kontrole waterdicht is kan men festivals laten doorgaan. Maar met wat we tot hier hebben gezien blijkt de kontrole op alle gebieden ( reizen, opvolging enz.) een emmer zonder bodem.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).