Volledig scherm

“Let the countdown begin!”: net nu extra reclame voor Rock Werchter

Festivals'100 days to Rock Werchter 2020. Let the countdown begin!' Een gloednieuwe reclameboodschap van Rock Werchter op Twitter zette gisteren kwaad bloed bij heel wat muziekliefhebbers. "Stop met die loze beloftes", klonk het. "1 april is pas volgende week. Neem jullie verantwoordelijkheid en gelast Rock Werchter af!" Bij de organisatie bleef het ijzig stil op één zin na: "Wij staan niemand te woord."

3 reacties

 • Patrick Vanderstraeten

  3 jaar geleden
  Ja kan wel zeggen geen tickets kopen voor optredens en festivals maar als je ze niet ruim op voorhand koopt kan je sowieso thuisblijven. vb Rammstein uitverkocht op een half uur, Graspop is ondertussen ook uitverkocht en ja aan de andere kant van het muzikale gamma Andre Rieu in Maastricht ook uitverkocht ik wil maar zeggen je kan bijna niet anders dan op voorhand kopen. Maar het niet terugbetalen zelfs door overmacht is erg.
 • Lawrence Van Damme

  3 jaar geleden
  Zoveel mogelijk tickets verkopen terwijl ze maar al te goed weten dat het waarschijnlijk niet door zal gaan. Nadien afgelasting door overmacht en ze moeten niemand vergoeden. Mensen, loop er niet in en wacht met tickets kopen voor gelijk welk zomerfestival.
 • johnny bravo

  3 jaar geleden
  zolang dat geen antidot tegen corona bestaat zal deze festivals NIET doorgaan.. ben 101% zeker..
 1. B Jones is de eerste Spaanstalige dj op de mainstage van Tomorrowland: “Fier dat ik als vrouw die eer kreeg”

  B Jones is de eerste Spaanstali­ge dj op de mainstage van Tomorrow­land: “Fier dat ik als vrouw die eer kreeg”

  Ze laat met gemak het publiek dansen in de meest hippe clubs van Ibiza, en is een onvervalste superster in de Spaanstalige dancecultuur. Dat B Jones ooit op Tomorrowland zou staan, was slechts een kwestie van tijd. Dat ze in 2022 als allereerste Spaanstalige DJ de mainstage mocht plat spelen had ze dan weer niet verwacht. “Doorgaans zijn het mannen die voor zo’n debuut gevraagd worden. Ik ben hét bewijs dat het ook anders kan.”
 2. Joost zorgt voor feestje op laatste festivaldag: liefde voor België, tongzoenen met de camera en Acid als verrassing
  Play

  Joost zorgt voor feestje op laatste festival­dag: liefde voor België, tongzoenen met de camera en Acid als verrassing

  De laatste dag van Pukkelpop trok zich gezapig op gang, tot Joost Klein om tien na vijf op het hoofdpodium verscheen. De Nederlandse muzikant ontbolsterde zich wederom als festivalfavoriet, en bracht met Nathan ‘Acid’ Vandergunst oud én nieuw werk. Pukkelpop omarmde hem als vanouds, hij beloonde hen met 100 procent Joost. “Het is oké als je jezelf kut voelt. Het zijn maar emoties.”