Robert Smith van The Cure.
Volledig scherm
Robert Smith van The Cure. © getty

Kasabian en The Cure: zekere toppers op Rock Werchter

HultsfredHet was een rustige dag zonder echte hoogtepunten gisteren op het Zweedse festival Hultsfred. De Zweedse band The Cardigans speelde routineus hun hele album 'Gran Turismo' en festivalgangers moesten aanzien hoe hun nationale elftal de nederlaag slikte op het EK. Gelukkig zorgden het Noorse folkgroepje Katzenjammer en Kasabian voor een vrolijke noot, The Cure trakteerde zijn fans op een hitparade.

 1. Pannenkoeken bakken met Netsky en een hoogzwangere (en te late) Katy Perry: wij feestten mee tijdens virtueel Tomorrowland
  PREMIUM
  Festivals

  Pannenkoe­ken bakken met Netsky en een hoogzwange­re (en te late) Katy Perry: wij feestten mee tijdens virtueel Tomorrow­land

  Geen mensenzee in De Schorre, maar digitaal toch samen genieten van de magie. Zo voelde Tomorrowland Around the World. Verspreid over de hele wereld zaten één miljoen 'people of tomorrow' gekluisterd aan hun scherm, elk in hun eigen kot. Een succes volgens de organisatie, die al hint naar een vervolg van deze virtuele editie. De feeërieke sfeer voorzag Tomorrowland, de drank en de bezwete danslijven haalde onze reporter Jolien Boeckx zelf in huis. “Zelfs in tijden zonder feestjes en festivals kan Tomorrowland nog verrassend uit de hoek komen. Ook al kwam Katy Perry dan te laat.”
 1. BEST OF WERCHTER. Hoe één fan van Editors de hele wei tekeer liet gaan: de 20 meest memorabele concerten, deel 3
  Play
  PREMIUM
  Festivals

  BEST OF WERCHTER. Hoe één fan de hele wei tekeer liet gaan: de 20 meest memorabele concerten, deel 3

  2010. Editors spelen ijzersterk op Rock Werchter, maar de show wordt pas onvergetelijk door wat er vóór het podium gebeurt. Het is maar één van de talloze spectaculaire momenten in de geschiedenis van Rock Werchter. Dit jaar is er jammer genoeg geen nieuwe editie, maar niet getreurd: wij brengen u van donderdag tot zondag de top 20 van de meest memorabele concerten ooit op het festival. Vandaag deel 3, van 10 tot 6.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'