Iron Maiden komt naar Graspop.
Volledig scherm
Iron Maiden komt naar Graspop. © Graspop

Iron Maiden wordt headliner op 25ste editie van Graspop

FestivalsIron Maiden wordt headliner op de 25ste editie van Graspop Metal Meeting. De band komt staat op donderdag 18 juni op het podium in Dessel. 

5 reacties

 • Johan Todts

  3 jaar geleden
  Aan alle criticasters...vermits het gaat om een metal festival is de vijver waarop men kan vissen minder groot dan op andere festivals. Logisch toch dat headliners frequenter terugkomen, niet? Bovendien prefereer ik een kleinere vijver met vette vissen dan grotere vijvers gevuld met schrale brasem...
 • Fred Fred

  3 jaar geleden
  Geweldige band maar die show hebben we al op GMM 2018 gehad.
 • WENDY LAMMENS

  3 jaar geleden
  weeral iron maiden !! ze zijn allang niet meer wa ze waren de stem van Bruce is om zeep en te oud geworden om nog hoog te zingen of moet ik zeggen brullen er bestaan zoveel goede nieuwe metal groepen en toch blijft altijd dezelfde oude mannekes zoals slayer of whitesnake of kiss enz.. op graspop komen pff
 • Christelle Vandermaelen

  3 jaar geleden
  LOL hebben ze daar nog ander headliners behalve Iron Maiden, Kiss of Ozzy Osbourne?
 • Kurt Bourdeaux

  3 jaar geleden
  Met die tour stonden ze er vorig jaar ook al...
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Maak kennis met de ‘WC-DJ’ van Tomorrowland: “De geur neem ik erbij”
  Play
  Tomorrowland

  Maak kennis met de ‘WC-DJ’ van Tomorrow­land: “De geur neem ik erbij”

  Hij is gegeerd in heel Europa, en is misschien wel de meest authentieke Vlaamse DJ op tal van festivals. Zij het wel in de meest onfrisse uithoekjes. Renée Opsedee is de toilet-DJ van ons land en speelt wars van alle anderen. “Als op de mainstage harde techno wordt gespeeld, kies ik graag voor ska of reggae,” klinkt het terwijl hij samba door de hokjes jaagt. “Mensen vinden hier rust.” Het concept van ‘WC-DJ’ vond inmiddels naklank tot ver in het buitenland. “Eigenlijk was ik tijdens het weekend geboekt voor een set in Zwitserland, maar nu speel ik hier negen dagen,” aldus Renée Opsedee (of Ronald Jaeken (44) uit Herne).
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.