IN BEELD. Daar zijn de koelboxen vol bier, daar zijn de tenten: grote volksverhuis naar Werchter is begonnen

FestivalsDe echte aftrap volgt morgen pas, maar het feest op de weide van Werchter is nu al losgebarsten. Muziekfans trokken vandaag al in groten getale naar de camping naast het festivalterrein. Koelboxen, bier en zonnecrème in de aanslag. En de tentjes natuurlijk. 

3 reacties

 • Isabelle Duchene

  1 maand geleden
  Na afloop graag alles netjes mee terug nemen. Mensen doen moeite om alles aan te sleuren tenten en kampeermaterialen kosten geld. Als je ziet wat er allemaal achtergelaten wordt…
 • Frank Cube

  1 maand geleden
  Ge moet goesting hebben bij zo'n nest volk ,vind er niks aan .Ge word daar geconfronteerd met ne hoop lawaai en de echte muziek gaat aan je voorbij .
 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Ik vertrek met veel minder op reis voor 3 maanden.
 1. Waarom Tomorrowland ook na twee jaar zonder editie het allermafste en beste festival ter wereld is gebleven
  Tomorrowland
  15

  Waarom Tomorrow­land ook na twee jaar zonder editie het allermaf­ste en beste festival ter wereld is gebleven

  Geen virus dat Tomorrowland klein krijgt. Wat een waanzinnig feest om na drie digitale edities opnieuw het enige echte festival te mogen beleven. Gelukszoekers vanover de hele wereld constateerden drie weekends lang dat er in de Rupelputten onder De Schorre al lang geen klei meer zit, maar puur goud. Als enkele uitstekende andere (Belgische) festivals Champions League spelen, dan vertoeft Tomorrowland in een zelf opgerichte supercompetitie. Op eenzaam hoog niveau. Hoe het team van TML corona het hoofd bood en er in 2022 simpelweg nog maffer en grandiozer op is geworden.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.