IN BEELD. Daar zijn de koelboxen vol bier, daar zijn de tenten: grote volksverhuis naar Werchter is begonnen

FestivalsDe echte aftrap volgt morgen pas, maar het feest op de weide van Werchter is nu al losgebarsten. Muziekfans trokken vandaag al in groten getale naar de camping naast het festivalterrein. Koelboxen, bier en zonnecrème in de aanslag. En de tentjes natuurlijk. 

3 reacties

 • Isabelle Duchene

  5 maanden geleden
  Na afloop graag alles netjes mee terug nemen. Mensen doen moeite om alles aan te sleuren tenten en kampeermaterialen kosten geld. Als je ziet wat er allemaal achtergelaten wordt…
 • Frank Cube

  5 maanden geleden
  Ge moet goesting hebben bij zo'n nest volk ,vind er niks aan .Ge word daar geconfronteerd met ne hoop lawaai en de echte muziek gaat aan je voorbij .
 • Gerard Braeckmans

  5 maanden geleden
  Ik vertrek met veel minder op reis voor 3 maanden.
 1. Maak kennis met de ‘WC-DJ’ van Tomorrowland: “De geur neem ik erbij”
  Play
  Tomorrowland

  Maak kennis met de ‘WC-DJ’ van Tomorrow­land: “De geur neem ik erbij”

  Hij is gegeerd in heel Europa, en is misschien wel de meest authentieke Vlaamse DJ op tal van festivals. Zij het wel in de meest onfrisse uithoekjes. Renée Opsedee is de toilet-DJ van ons land en speelt wars van alle anderen. “Als op de mainstage harde techno wordt gespeeld, kies ik graag voor ska of reggae,” klinkt het terwijl hij samba door de hokjes jaagt. “Mensen vinden hier rust.” Het concept van ‘WC-DJ’ vond inmiddels naklank tot ver in het buitenland. “Eigenlijk was ik tijdens het weekend geboekt voor een set in Zwitserland, maar nu speel ik hier negen dagen,” aldus Renée Opsedee (of Ronald Jaeken (44) uit Herne).
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.