Graspop 2018
Volledig scherm
Graspop 2018 © l

Graspop Metal Meeting uitgesteld tot 2022: “Met pijn in het hart, maar we kunnen niet anders”

FestivalsGraspop Metal Meeting gaat deze zomer niet door, zo laat de organisatie vandaag weten. De 25ste editie van het festival wordt uitgesteld naar volgend jaar. “Het was geen gemakkelijke afweging, maar in 2022 staan we er opnieuw”, aldus organisator Peter Van Geel.

27 reacties

 • Amber Habex

  1 jaar geleden
  No offense, maar geneg mensen met een combi ticket kunnen die 200+ euro nu wel gebruiken, maar zonder bewijs dat je niet kan gaan krijg je je geld niet terug...
 • Paul Boeie

  1 jaar geleden
  Dit wist je toch als je een paar gram verstand had . De grote kleppers toeren sowieso nog niet en het is al veel te kort dag voor de organisatie . Beter volgend jaar terug op volle kracht , keep on rockin' .
 • Sofie Maelfeyt

  1 jaar geleden
  Indien ze sneller zouden vaccineren was dit wél mogelijk geweest. I.p.v. telkens de schuld bij ons te leggen en ons een schuldgevoel aan te praten.
 • DAVE VAN GINNEKEN

  1 jaar geleden
  Hopla weg verlof. Met dank aan die TOP experts die denken dat ze goed bezig en met de mensen inzitten.
 • marc huyghebaert

  1 jaar geleden
  Respect voor de organisatie- beter veilig dan geldwolf te willen zijn
 1. “1.898 euro tegoed aan tickets”: wat te doen met je festivalvouchers als je volgend jaar niet meer kan of wil gaan?
  PREMIUM

  “1.898 euro tegoed aan tickets”: wat te doen met je festival­vou­chers als je volgend jaar niet meer kan of wil gaan?

  Bijna 2.000 euro, dat is het enorme bedrag dat festivalganger Bart (54) momenteel heeft uitstaan in vouchers en omgeboekte tickets. Hij heeft net zoals duizenden anderen twee jaar de tijd om zijn voucher te gebruiken. Maar wat als je niet aanwezig kan zijn in 2021, je favoriete artiest niet komt, of nog erger: wat als het festival volgend jaar ook niet mag doorgaan, krijg je dan je geld terug? Wij vragen het aan alle grote festivalorganisaties.
 2. Graspop wapent zich tegen hitte: “Gratis water en veel schuilplaatsen”
  dessel

  Graspop wapent zich tegen hitte: “Gratis water en veel schuil­plaat­sen”

  Graspop gaat een broeierige 25ste editie tegemoet. Vrijdag wordt het al heet met zo’n 30 graden, maar vooral zaterdag belooft een uitschieter te worden met temperaturen tot 34 graden. De organisatie van het metalfestival voorziet onder meer drinkbaar water aan alle sanitaire voorzieningen en zal ook flesjes water uitdelen aan de ingang. “Maar tegen een Graspopper zeggen dat hij geen bier mag drinken, is hetzelfde als tegen een kat zeggen dat hij geen muizen mag vangen.”