Lokerse Feesten in 2018
Volledig scherm
PREMIUM
Lokerse Feesten in 2018 © Goedefroit Music

Geen Tomorrowland, maar deze festivals gaan wel door en dit zijn de regels

MuziekTomorrowland moet er noodgedwongen de brui aan geven deze zomer, maar op heel wat andere weides zullen er in juli en augustus wél beats en riffs te horen zijn. “De goesting is te groot”, klinkt het bij de organisatoren en artiesten. Maar hoe zal de zomer er precies uitzien? Welke maatregelen gelden op de festivals die wél doorgaan? En heb je een PCR-test nodig? Een overzicht.

11 reacties

 • Ronny Matthys

  1 jaar geleden
  Pukkelpop : 66000 jongeren dag en nacht braafjes samen op één plaats de regels volgen, je moet wel een grote naïeveling zijn om daarin te geloven, er zijn de laatste tijd bewijzen genoeg geweest dat zoiets een utopie is .
 • Lucas De groot

  1 jaar geleden
  Eindelijk rustig slapen.
 • phil smedts

  1 jaar geleden
  Het verbaast me dat Tomorrowland niet doorgaat, ondanks grote politieke en financiële druk. Er zijn in dit land dan blijkbaar nog politici met een hart voor de bevolking en de volksgezondheid, die bovendien ook nog eens voor hun overtuiging durven uitkomen, tegen de zin van de grote partijbonzen in. Respect voor deze mensen, en laten we hopen dat ze daarvoor in de toekomst niet politiek geboycot worden door hun partij.
 • Patrick Rens

  1 jaar geleden
  Misschien kan Hasselt (Pukkelpop) nu dringend een voorbeeld nemen aan de verantwoordelijkheidszin van Boom/Rumst. Mogelijk heeft ook de organisatie van Tomorrowland zelf op het nippertje het te grote risico ingezien en zich daardoor meer verantwoordelijk getoond dan de Jambons en Somersen van deze wereld?
 • Patrick Weyers

  1 jaar geleden
  Ik kan je garanderen dat controles een lachertje gaan zijn en de regels flagrant overtreden gaan worden. En dit alles zonder gevolgen voor organisator en festival gangers. Iemand wedden?
 1. Joost zorgt voor feestje op laatste festivaldag: liefde voor België, tongzoenen met de camera en Acid als verrassing
  Play

  Joost zorgt voor feestje op laatste festival­dag: liefde voor België, tongzoenen met de camera en Acid als verrassing

  De laatste dag van Pukkelpop trok zich gezapig op gang, tot Joost Klein om tien na vijf op het hoofdpodium verscheen. De Nederlandse muzikant ontbolsterde zich wederom als festivalfavoriet, en bracht met Nathan ‘Acid’ Vandergunst oud én nieuw werk. Pukkelpop omarmde hem als vanouds, hij beloonde hen met 100 procent Joost. “Het is oké als je jezelf kut voelt. Het zijn maar emoties.”