Thom Yorke als zanger van Radiohead op Best Kept Secret 2018.
Volledig scherm
Thom Yorke als zanger van Radiohead op Best Kept Secret 2018. © ANP Kippa

Geen Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes op Rock Werchter 2021

ROCK WERCHTERThom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, het zijproject van de Radiohead-zanger, heeft zopas zijn volledige Europese tournee vanwege de coronapandemie afgeblazen, waardoor ook het optreden op Rock Werchter vervalt. 

11 reacties

 • Sabine Oudaer

  2 jaar geleden
  Thom Yorke was zowat mijn grootste must-see dit jaar. Hopelijk staat hij er gewoon in 2022.
 • mutley dastardly

  2 jaar geleden
  Schuurmans zou best de zaak meteen annuleren. We gaan er dankzij het ongehoorzame plebs niet in geslaagd zijn het virus tegen dan onder controle te krijgen. Stop met de schuld op een ander te steken en kijk naar uzelf.
 • Henk Hugaerts

  2 jaar geleden
  Andere artiesten zullen volgen, kunnen beter super feesteditie maken van 2022.
 • Albert de Lovendeghem

  2 jaar geleden
  Slimme artiesten, domme organisatoren.
 • Werner Wynakker

  2 jaar geleden
  Jork Theeten, u hebt het mis. De sector heeft verleden zomer wel degelijk bewezen dat zij concerten volledig coronaproof kunnen organiseren. Werchter, Lucky21, Ghelamco, Proximus en nog enkele deden dat perfect omdat de sector wel degelijk experten zijn in crowd controle.
 1. Rock Werchter reageert voor het eerst op onzekerheid rond festival: “We blijven toewerken naar begin juli, maar sluiten andere opties niet uit”
  Rotselaar

  Rock Werchter reageert voor het eerst op onzeker­heid rond festival: “We blijven toewerken naar begin juli, maar sluiten andere opties niet uit”

  Gaat Rock Werchter door op de geplande data in juli? Die hoop slinkt met de dag. Rock Werchter-organisator Herman Schueremans (67) gaat nog uit van een festival op volle capaciteit, desnoods twee maanden later. En ook de organisatie achter Rock Werchter reageert nu voor het eerst. “De ene dag is de stemming optimistisch, de volgende dag kleurt somberder.”