Een sfeerbeeld van op Tommorrowland in 2019 in Boom.
Volledig scherm
Een sfeerbeeld van op Tommorrowland in 2019 in Boom. © Photo News

Geen sigarettenverkoop meer op Tomorrowland

FestivalsOp het populaire dancefestival Tomorrowland in Boom zullen tijdens de volgende edities geen sigaretten meer worden verkocht. Dat zegt British American Tobacco (BAT) en de festivalorganisatie bevestigt het nieuws. De beslissing geldt zowel voor het festivalterrein als camping Dreamville.

9 reacties

 • Jo Van den Breen

  1 jaar geleden
  Natuurlijk stopt men daar met de verkoop van sigaretten, er viel niets mee te verdienen, in vergelijking met het andere spul, je weet wel, sigarettenpakjes zijn wettelijk vastgestelde prijzen !
 • Fanny Konings

  1 jaar geleden
  Kan de charme van een sigaar met een whisky appreciëren in bepaalde erkende salons, maar als een arm sociale sukkelaar een sigaret om hierna zich op straat zich van peuken te ontdoen?Of een chef die het toelaat bij zijn geurende gerechten op terras?'
 • Marc Werbrouck

  1 jaar geleden
  De tweede grootste sigarettenfabrikant van de wereld biedt vape aan, nog verslavender!! En de andere drugs mogen dan wel weer. O.a. alcoholische dranken.
 • Eric Servaes

  1 jaar geleden
  Ludwig vandenBoer : het rookverbod in de horeca werd niet ingevoerd om niet rokers te plezieren of te lokken maar wel in het kader van de Volksgezondheid en meer bepaald in het kader van recht op een veilige en gezonde werkomgeving.
 • Ben Vandevenne

  1 jaar geleden
  Grappig, op het grootste drugsfestival ter wereld, waar alles te krijgen is behalve sigaretten