Pukkelpop 2019
Volledig scherm
PREMIUM
Pukkelpop 2019 © Joel Hoylaerts / Photo News

Festivalticket gekocht voor deze zomer? Dit kan je verwachten van de desbetreffende organisaties

FestivalsHoewel we nog steeds niet weten wat er met kleinere festivals en happenings gaat gebeuren, is het al wel duidelijk dat massa-evenementen al zeker niet mogen doorgaan tot en met 31 augustus. Maar wat als jij al een ticket had gekocht voor pakweg Graspop, Rock Werchter, Lokerse Feesten of The Qontinent? Wij zochten het uit.

8 reacties

 • Stef De Vos

  2 jaar geleden
  Voor Rock Werchter en Schueremans wordt 2020 een financieel topjaar!
 • Carla Van Geel

  2 jaar geleden
  Als er geen vaccin verwacht wordt vòòr volgende zomer moet men ook nog niet aan tickets denken, van alles wat wel mogelijk is genieten en herontdekken lijkt gezonder dan ontevreden en knarsetandend te smachten naar wat we 'tijdelijk' niet meer hebben.
 • Jeroen Custers

  2 jaar geleden
  Veel kleinere organisaties zeggen: uw ticket blijft geldig voor volgend jaar. Maar bij bvb Rock Werchter zetten ze uw ticket om in een tegoedbon. Dat kan dus alleen maar betekenen dat Werchter volgend jaar weer een pak duurder wordt, dus dat met het tegoed van dit jaar ge nog moet bijleggen om volgend jaar te mogen gaan.
 • Stephaan Van den Broeck

  2 jaar geleden
  Albert Georges, ook ik heb veel geld gegeven aan twee tickets voor het optreden van Paul McCartney en wat krijg ik in de plaats? Een tegoedbon voor het festival volgend jaar. Als Paul dan komt optreden, wat ik ten zeerste betwijfel, dan ga ik akkoord, maar anders wil ik ook mijn geld terug. Misschien weten we meer op 15 september.
 • Wouter Van de Walle

  2 jaar geleden
  Ik heb 4 tickets voor 4 verschillende festivals en het is geen probleem, ze blijven geldig voor volgend jaar, goed geregeld zo
 1. “Het is moeilijk om te laten zien hoe dankbaar we zijn”: Goldband zet verovering van België verder op Tomorrowland
  Muziek

  “Het is moeilijk om te laten zien hoe dankbaar we zijn”: Goldband zet verovering van België verder op Tomorrow­land

  De Nederlandse Goldband schrijft deze zomer festivalgeschiedenis: optredens op Rock Werchter, Tomorrowland én Pukkelpop - de Belgische ‘Big Three’ zo je wil -, geen enkele Nederlandse band deed hen dat al voor. Tomorrowland mogen ze sinds vrijdag ook alvast van hun lijstje schrappen. “Heel bijzonder”, klinkt het bij Milo (29), Karel (28) en Boaz (32), in een hilarisch en chaotisch gesprek over spelen met een hielbeenbreuk, meedoen met het Songfestival en Philippe Geubels. “We willen héél graag meedoen met jullie Slimste Mens.”
 2. Unieke loopwedstrijd over festivalweide én podium Dranouter: “Een beetje last na drie festivaldagen, maar komt goed”

  Unieke loopwed­strijd over festival­wei­de én podium Dranouter: “Een beetje last na drie festivalda­gen, maar komt goed”

  Op het festival van Dranouter vind je naast optredens zondag ook een loopwedstrijd. Het parcours van zeven kilometer gaat over de festivalweide, het kampeerterrein én het podium. Zo’n 350 festivalgangers raken op tijd uit hun tent om de opstart op de weide te volgen. Vandaag treden op Dranouter nog Sylvie Kreusch, Intergalactic Lovers en ZAZ op voor meer dan 10.000 mensen.