Pukkelpop 2019
Volledig scherm
PREMIUM
Pukkelpop 2019 © Joel Hoylaerts / Photo News

Festivalticket gekocht voor deze zomer? Dit kan je verwachten van de desbetreffende organisaties

FestivalsHoewel we nog steeds niet weten wat er met kleinere festivals en happenings gaat gebeuren, is het al wel duidelijk dat massa-evenementen al zeker niet mogen doorgaan tot en met 31 augustus. Maar wat als jij al een ticket had gekocht voor pakweg Graspop, Rock Werchter, Lokerse Feesten of The Qontinent? Wij zochten het uit.

8 reacties

 • Stefaan De Vos

  9 maanden geleden
  Voor Rock Werchter en Schueremans wordt 2020 een financieel topjaar!
 • Carla Van Geel

  10 maanden geleden
  Als er geen vaccin verwacht wordt vòòr volgende zomer moet men ook nog niet aan tickets denken, van alles wat wel mogelijk is genieten en herontdekken lijkt gezonder dan ontevreden en knarsetandend te smachten naar wat we 'tijdelijk' niet meer hebben.
 • Jan Claes

  10 maanden geleden
  Veel kleinere organisaties zeggen: uw ticket blijft geldig voor volgend jaar. Maar bij bvb Rock Werchter zetten ze uw ticket om in een tegoedbon. Dat kan dus alleen maar betekenen dat Werchter volgend jaar weer een pak duurder wordt, dus dat met het tegoed van dit jaar ge nog moet bijleggen om volgend jaar te mogen gaan.
 • Stephaan Van den Broeck

  10 maanden geleden
  Albert Georges, ook ik heb veel geld gegeven aan twee tickets voor het optreden van Paul McCartney en wat krijg ik in de plaats? Een tegoedbon voor het festival volgend jaar. Als Paul dan komt optreden, wat ik ten zeerste betwijfel, dan ga ik akkoord, maar anders wil ik ook mijn geld terug. Misschien weten we meer op 15 september.
 • Wouter Van de Walle

  10 maanden geleden
  Ik heb 4 tickets voor 4 verschillende festivals en het is geen probleem, ze blijven geldig voor volgend jaar, goed geregeld zo
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"