TML
Volledig scherm
PREMIUM
© TML

Festivals willen "voluit" gaan deze zomer, maar Marc Van Ranst maakt daar kruis over: "Van niks naar alles in een keer, dat kan natuurlijk niet”

FestivalsVlaanderen brengt 60 miljoen euro steun in stelling om de festivalzomer te redden. Zal dat volstaan? In de sector heerst zenuwachtigheid. “De financiële steun is welkom, maar we snakken vooral naar duidelijkheid. Vooral over hoeveel bezoekers we mogen toelaten.” Al weken woeden achter de schermen discussies. De uitkomst daarvan zal bepalen hoe bruisend onze festivalzomer écht wordt.

178 reacties

 • Jonathan Jonathan

  6 maanden geleden
  Die festivals moet dat nu echt...!!! is nog veel te VROEG...Er zijn nog niet genoeg mensen gevaccineerd ! ik denk dat we blij mogen zijn als we met kerst en nieuwjaar samen met familie en vrienden kunnen vieren....
 • oswald billiet

  7 maanden geleden
  Wanneer Marc Van Ranst zegt daar een kruis over te maken, dan weet hij al dat het zo is. Zijn invloed in het overleg is zo groot dat men zwijgt wanneer hij zijn eisen stelt. En waarom hij dat nu zegt? Omdat hij tegendraads is natuurlijk.
 • Louis Holmes

  7 maanden geleden
  Alles is al een jaartje uitgesteld, remember? Tot wanneer moeten we wachten, tot iedereen zijn derde spuit gehad heeft? In 2023, dan is ineens het vaccin ook goedgekeurd of niet? Al die maatregelen zijn voor niets geweest als we de cijfers mogen geloven.
 • Cris Verwilligen

  7 maanden geleden
  MVR kan zeggen wat hij wil. Hij kon wel in één keer sluiten, dan kan het ook in één keer open. Nu, evenementen interesseren me niet en dat laat ik aan me voorbij gaan. Beter is het te zeggen dat er bij elke code een maximum aantal personen in groep mogelijk is overal, geen uitzondering. Dus vb 10 binnen, buiten, in cafe, terras, en waarom niet evenement 10 personen max. de 11e moet maar wachten tot er een buiten komt. Dat is leefbaar en begrijpelijk. En dat is gedurende 3 weken. De rest, onzin.
 • Wilfried Dekeyser

  8 maanden geleden
  Wanneer ga die vent eens de mond gesnoerd worden weten ze het nog niet dat hij een mensen hater is
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.