TML
Volledig scherm
PREMIUM
© TML

Festivals willen "voluit" gaan deze zomer, maar Marc Van Ranst maakt daar kruis over: "Van niks naar alles in een keer, dat kan natuurlijk niet”

FestivalsVlaanderen brengt 60 miljoen euro steun in stelling om de festivalzomer te redden. Zal dat volstaan? In de sector heerst zenuwachtigheid. “De financiële steun is welkom, maar we snakken vooral naar duidelijkheid. Vooral over hoeveel bezoekers we mogen toelaten.” Al weken woeden achter de schermen discussies. De uitkomst daarvan zal bepalen hoe bruisend onze festivalzomer écht wordt.

177 reacties

 • oswald billiet

  1 week geleden
  Wanneer Marc Van Ranst zegt daar een kruis over te maken, dan weet hij al dat het zo is. Zijn invloed in het overleg is zo groot dat men zwijgt wanneer hij zijn eisen stelt. En waarom hij dat nu zegt? Omdat hij tegendraads is natuurlijk.
 • Johan Reynders

  3 weken geleden
  Alles is al een jaartje uitgesteld, remember? Tot wanneer moeten we wachten, tot iedereen zijn derde spuit gehad heeft? In 2023, dan is ineens het vaccin ook goedgekeurd of niet? Al die maatregelen zijn voor niets geweest als we de cijfers mogen geloven.
 • Cris Verwilligen

  4 weken geleden
  MVR kan zeggen wat hij wil. Hij kon wel in één keer sluiten, dan kan het ook in één keer open. Nu, evenementen interesseren me niet en dat laat ik aan me voorbij gaan. Beter is het te zeggen dat er bij elke code een maximum aantal personen in groep mogelijk is overal, geen uitzondering. Dus vb 10 binnen, buiten, in cafe, terras, en waarom niet evenement 10 personen max. de 11e moet maar wachten tot er een buiten komt. Dat is leefbaar en begrijpelijk. En dat is gedurende 3 weken. De rest, onzin.
 • Wilfried Dekeyser

  1 maand geleden
  Wanneer ga die vent eens de mond gesnoerd worden weten ze het nog niet dat hij een mensen hater is
 • Karim Fezoua

  1 maand geleden
  Hopelijk is het duidelijk nu? Marc Van Ranst heeft het al beslist...
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge