Archiefbeeld: festivalgangers op Glastonbury in 2019.
Volledig scherm
Archiefbeeld: festivalgangers op Glastonbury in 2019. © EPA

Digitaal Glastonbury-festival gratis wegens technische problemen

Wegens aanslepende technische problemen hebben de organisatoren van het bekende Britse muziekfestival Glastonbury de livestream van de digitale editie voor iedereen gratis toegankelijk moeten maken.

1 reactie

 • Francine Gryspeerdt

  1 jaar geleden
  waar kan ik dat bekijken?
 1. Op hun 87ste zijn grootouders Dimitri Vegas & Like Mike de oudste bezoekers van Tomorrowland: “Dé oplossing om jong te blijven”
  Play
  Tomorrowland
  1

  Op hun 87ste zijn grootou­ders Dimitri Vegas & Like Mike de oudste bezoekers van Tomorrow­land: “Dé oplossing om jong te blijven”

  Trouwe bezoekers van Tomorrowland, ook op hun 87ste. Habitués in Ushuaia, de hipste openluchtdiscotheek op Ibiza. Trotse overgrootouders van London Takis Thivaios. Liliana en Karl Mampaey, de Belgische grootouders van Dimitri Vegas en Like Mike, hebben duidelijk de juiste genen doorgegeven. Dimitri Vegas: “Het beeld van mijn opa tijdens onze show in ontbloot bovenlijf en zwaaiend met zijn t-shirt, dat vergeet ik nooit meer.”
 2. WECANDANCE: psychedelische trip op het strand van Zeebrugge zonder dat de psychedelische middelen nodig zijn
  Muziek
  1

  WECANDANCE: psychedeli­sche trip op het strand van Zeebrugge zonder dat de psychedeli­sche middelen nodig zijn

  Music. Food. Fashion. In overvloed, maar daarom niet in die volgorde. Garant voor heel wat vrouwelijke aandacht. En dat op het strand van Zeebrugge. Van WECANDANCE kan je veel zeggen, maar niet dat het geen festival zonder smoel is. In de ongezond ogende overdaad aan elektronische muziekfestivals die maar al te graag op de gouden Tomorrowland-trein springen, is dat al heel wat. Of waarom WECANDANCE een blijvertje is. En Adriatique goud is.