Rock Werchter 2019 De Staat
Volledig scherm
Rock Werchter 2019 De Staat

De Staat schudt Rock Werchter wakker met stevige beats en een spontane moshpit

FestivalsRazend populair zijn ze in Nederland, en nu snappen ook de Vlaamse toeschouwers waarom. Met stevige punk rock-beats in een gladgestreken jasje - letterlijk - schudt De Staat de weide van Rock Werchter wakker op zondagmiddag.

 1. Digitale Lowlands gretig omarmd: “Er worden compleet nieuwe edities geconstrueerd”
  Festivals

  Digitale Lowlands gretig omarmd: “Er worden compleet nieuwe edities geconstru­eerd”

  Op het terrein in Biddinghuizen blijft het dit weekend stil, maar Lowlands laat samen met 3voor12 en NPO 3FM wel van zich horen via het online platform Lowlands free:united, waar alle optredens, interviews en streams van de 28ste editie te vinden zijn. Vandaag worden onder meer oude optredens van Imagine Dragons, Stromae, The National, Editors en De Staat gestreamd. De beleving is er niet minder om bij de ‘Lowlanders’, blijkt uit de vele berichten op social media.
 2. BEST OF WERCHTER. Hoe één fan van Editors de hele wei tekeer liet gaan: de 20 meest memorabele concerten, deel 3
  Play
  PREMIUM
  Festivals

  BEST OF WERCHTER. Hoe één fan de hele wei tekeer liet gaan: de 20 meest memorabele concerten, deel 3

  2010. Editors spelen ijzersterk op Rock Werchter, maar de show wordt pas onvergetelijk door wat er vóór het podium gebeurt. Het is maar één van de talloze spectaculaire momenten in de geschiedenis van Rock Werchter. Dit jaar is er jammer genoeg geen nieuwe editie, maar niet getreurd: wij brengen u van donderdag tot zondag de top 20 van de meest memorabele concerten ooit op het festival. Vandaag deel 3, van 10 tot 6.