The Beach Boys, van links naar rechts: Al Jardine Mike Love, Bruce Johnston, Brian Wilson en David Marks.
Volledig scherm
The Beach Boys, van links naar rechts: Al Jardine Mike Love, Bruce Johnston, Brian Wilson en David Marks. © EPA

Casa Blanca-festival in Hemiksem strikt legendarische Amerikaanse Beach Boys

FestivalsFestival Casa Blanca uit Hemiksem heeft de iconische Amerikaanse popband The Beach Boys gestrikt voor zijn editie van 2022. Zanger en medeoprichter Mike Love en bassist en keyboardspeler Bruce Johnston zullen op zaterdag 25 juni alvast van de partij zijn.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Beach Boy Brian Wilson zat net als Britney Spears in wurggreep van meester-manipulator: “20 jaar gehersenspoeld”
  PREMIUM
  Celebrities

  Beach Boy Brian Wilson zat net als Britney Spears in wurggreep van mees­ter-manipula­tor: “20 jaar gehersen­spoeld”

  Het verhaal van Britney Spears (39), die al jaren tegen haar wil onder voogdij van haar vader staat en niks zelf mag beslissen, roept nare herinneringen op bij de naaste familie van Beach Boys-oprichter Brian Wilson (79). Ook hij verloor de grip op zijn leven en kwam onder de hoede van een man die vooral z’n eigenbelang voor ogen had. “Hij werd gedrogeerd door zijn eigen psychiater.”