Billie Eilish werd onlangs door Billboard uitgeroepen tot ‘Vrouw van het Jaar’, met haar zeventien levensjaren de jongste ooit die de titel kreeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Billie Eilish werd onlangs door Billboard uitgeroepen tot ‘Vrouw van het Jaar’, met haar zeventien levensjaren de jongste ooit die de titel kreeg. © EPA

Billie Eilish verhuist van Werchter naar Sportpaleis omdat politie veiligheid niet kan garanderen

Ze is zeventien, heeft ruim 43 miljoen volgers op Instagram met slechts één album onder de arm. Dan weet een klein kind: zo’n artiest laat vlot de weide van Werchter vollopen. Dat dacht ook organisator Live Nation, die Werchter Boutique Pop-up met Billie Eilish op 19 juli prikte. Nu blijkt dat de federale politie die dag de veiligheid niet kan garanderen, verhuist het concert naar het Antwerpse Sportpaleis.

0 reacties

 1. Pannenkoeken bakken met Netsky en een hoogzwangere (en te late) Katy Perry: wij feestten mee tijdens virtueel Tomorrowland
  PREMIUM
  Festivals

  Pannenkoe­ken bakken met Netsky en een hoogzwange­re (en te late) Katy Perry: wij feestten mee tijdens virtueel Tomorrow­land

  Geen mensenzee in De Schorre, maar digitaal toch samen genieten van de magie. Zo voelde Tomorrowland Around the World. Verspreid over de hele wereld zaten één miljoen 'people of tomorrow' gekluisterd aan hun scherm, elk in hun eigen kot. Een succes volgens de organisatie, die al hint naar een vervolg van deze virtuele editie. De feeërieke sfeer voorzag Tomorrowland, de drank en de bezwete danslijven haalde onze reporter Jolien Boeckx zelf in huis. “Zelfs in tijden zonder feestjes en festivals kan Tomorrowland nog verrassend uit de hoek komen. Ook al kwam Katy Perry dan te laat.”
 1. Billie Eilish dan toch niet op Werchter Boutique pop-up: veiligheid kan niet gegarandeerd worden
  Festivals en concerten

  Billie Eilish dan toch niet op Werchter Boutique pop-up: veiligheid kan niet gegaran­deerd worden

  Werchter Boutique pop-up van komende zomer is geannuleerd. De federale politie gaf immers negatief advies omdat de diensten op 19 juli ook actief zijn op Tomorrowland en Dour Festival. De veiligheid kan dus niet gegarandeerd worden, indien er nog een extra event tegelijkertijd zou plaatsvinden. Het was ook niet mogelijk om Werchter Boutique pop-up te verplaatsen.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?