Editors op Rock Werchter 2010.
Volledig scherm
PREMIUM
Editors op Rock Werchter 2010. © Photo News

BEST OF WERCHTER. Hoe één fan van Editors de hele wei tekeer liet gaan: de 20 meest memorabele concerten, deel 3

Festivals2010. Editors spelen ijzersterk op Rock Werchter, maar de show wordt pas onvergetelijk door wat er vóór het podium gebeurt. Het is maar één van de talloze spectaculaire momenten in de geschiedenis van Rock Werchter. Dit jaar is er jammer genoeg geen nieuwe editie, maar niet getreurd: wij brengen u van donderdag tot zondag de top 20 van de meest memorabele concerten ooit op het festival. Vandaag deel 3, van 10 tot 6.

2 reacties

 • Stevie Peeters

  7 maanden geleden
  Blijkbaar was alles fenomenaler in Torhout dan in Werchter. Ik ben er één keer geweest, maar nee, had toch niet de magie van Werchter.
 • Ilse Huyghe

  7 maanden geleden
  In 1982 was Talking Heads fenomenaal in Torhout. Meuris en simonart hadden nog van Torhout gehoord blijkbaar . De geschiedschrijving van het dubbelfestival wordt verder herschreven. Helaas.
 1. BEST OF WERCHTER. De persoonlijke top 10 van onze juryleden
  PREMIUM

  BEST OF WERCHTER. De persoonlij­ke top 10 van onze juryleden

  Geen Rock Werchter dit jaar, maar met onze top 20 van de meest memorabele concerten ooit op het festival hebben we het leed mogelijk toch kunnen verzachten. De top 20 werd samengesteld door de redactie met de bekwame hulp van een zeskoppige jury: VTM-nieuwsanker Stef Wauters, Noordkaapzanger en Willy-presentator Stijn Meuris, VTM-presentatrice An Lemmens, ‘Equal Idiot’ Thibault Christiaensen, Willy-presentatrice Sofie Engelen en Belpopkenner en wandelende Werchterencyclopedie Jan Delvaux. Elk van deze kenners maakte ook een persoonlijke top 10, die u hieronder terugvindt.
 1. Telenovelle Lisa start vanavond: dit is de eerste minuut
  Play
  Lisa

  Telenovel­le Lisa start vanavond: dit is de eerste minuut

 2. Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken
  Play
  Costa Belgica

  Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken