Tomorrowland 2019.
Volledig scherm
Tomorrowland 2019. © Joel Hoylaerts / Photo News

Beslissing over zomerfestivals en andere coronamaatregelen valt pas op 15 april

CoronavirusDe Nationale Veiligheidsraad komt volgende woensdag opnieuw samen over de coronamaatregelen. Dat heeft Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) vandaag gezegd in het Vlaams parlement. Wellicht komt er dan onder meer een beslissing over de zomerevenementen, zoals festivals.

40 reacties

 • Jean Emare

  10 maanden geleden
  Alle grote festiviteiten, sport,.. zal tot 1 januari niet doorgaan. Verder zal het werk kunnen hervat worden door mondmaskers/schermen. Wen er al maar aan.
 • ERIK CORNELIS

  11 maanden geleden
  Men zegt het niet , maar er komen terecht , geen massa bijeenkomsten , geen vakanties in het buitenland , niet naar Zee/Ardennen , voor er een vaccin is. En al zeker niet als we de maatregelen niet 100% naleven ? Er zijn er nog veel te veel die nog altijd denken dat het een grap is ,tot ze er mee te maken krijgen.
 • jean donny

  11 maanden geleden
  Gezondheid is belangrijker dan eender welk festival, zie niet in waarom de beslissing zolang dient uitgesteld te worden! dit jaar zijn zo wie zo massabijeenkomsten niet aan te raden willen we het virus aan banden kunnen leggen! jean donny
 • Ferdinand Nuyts

  11 maanden geleden
  Een regering met volmachten die elke dag de mist in gaat.
 • Paul Boutsen

  11 maanden geleden
  Blijkbaar zit daar zoveel geld achter dat ze als overheid dergelijke beslissing niet durven nemen. De lokale rommelmarkt werd afgeschaft, en terecht maar een festival met 40.000 bezoekers die voor 17cc bier 4€ betalen moet toch kunnen doorgaan?
 1. Kunstschilder Noël Verfaillie zet virologen letterlijk in de verf
  Play

  Kunstschil­der Noël Verfaillie zet virologen letterlijk in de verf

 2. Agenten vinden inbreker nog ter plaatse: "Dan nemen je oerinstincten over"
  Play
  Op Interventie

  Agenten vinden inbreker nog ter plaatse: "Dan nemen je oerinstinc­ten over"