Werchter 2019
Volledig scherm
Werchter 2019 © Joel Hoylaerts / Photonews

4 dagen, 4 podia, 97 artiesten: dit is Rock Werchter 2019 in cijfers

FestivalsEen festival als Rock Werchter organiseren, daar komt heel wat bij kijken. Niet alleen voor, maar ook vooral achter de schermen zijn vele medewerkers druk in de weer om alles in goede banen te leiden. Zo’n 7.250 per dag, zijn er dat. Dit is het hele festival in cijfers. 

7 reacties

 • Koen Raymakers

  2 jaar geleden
  Straffe lineup, dat is waar Tom! Als ik dat zou vertalen naar vandaag naar mijn favorieten en naar één dag en naar één podium, dan zou dat betekenen dat ik op één dag bvb. Mumford & Sons, Elbow, Editors, The Killers en Bear’s Den zou krijgen, met Faithless als afsluiter Dat zou een droom zijn, maar de commerce heeft dat allemaal kapot gemaakt. Maar ik leef vandaag, en ik pas me aan aan de evolutie van de maatschappij, en ik heb prachtige vier dagen gehad.
 • Wintein Tom

  2 jaar geleden
  Ik herinner me nog dagje'torhout' met voor de middag bodycount (!!!!) Deus en live.. na de middag pj harvey, therapy, the cure, rem, the cranberries, morphene, jeff buckley en spearhead!!!! Leg deze line up naast gelijk welke van tegenwoordig... Triestig toch... Enkel blij dat ik er toen bij was...
 • Wintein Tom

  2 jaar geleden
  Google eens gelijk welke affiche 'torhout-werchter' en oordeel dan pas aub...
 • joseph vaneygen

  2 jaar geleden
  Torhout-Werchter. 2 dagen plezier mooi verdeeld in het land, een toerist pluspunt en een programma met kleppers, geen eendagsvliegen.
 • Koen Raymakers

  2 jaar geleden
  Kom gerust nog eens een dagje kijken Tom. Ik denk dat het je wel wat vindt op de verschillende podia, als je een echte muziekliefhebber bent.
 1. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv

 2. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'