Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Wegens succes verlengd: Schlagerfestival krijgt extra datum

ConcertenGoed nieuws voor iedereen die geen kaartje kon bemachtigen voor het Schlagerfestival: door de enorme belangstelling voor deze 15de editie wordt nog een nieuwe datum toegevoegd. Na het laatste weekend van maart en zaterdag 4 april kunnen feestvierders nu ook op vrijdag 3 april de longen uit hun lijf zingen.

2 reacties

 • dirk claeys

  2 jaar geleden
  Ze hebben zelf het initiatief genomen na jaren slagersfestival met Duitse artiesten in Kerkrade! Een ware klasseavond , Vandaag blijkt het enkel een hoempapa en copieerfestival te zijn want de Vlaamse covermuziek blijkt steendood!
 • Leo Kaya

  2 jaar geleden
  Enkele decennia geleden kreeg Nederlandstalige muziek en schlagers nog een podium op TV en radio. Nu niet meer: wat we uit het buitenland kunnen importeren heeft volgens onze journalisten duidelijk meer prestige dan wat Vlaams is. Graag verandering van mentaliteit !
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.